Engamorgen tirsdag 31. juli: Nå gikk det i surr her

Foto: Eivind Hauger

Noen ganger svikter man til tross for at folk forventer at du gjør jobben. Igår gjaldt det både Vålerenga 2 og Engamorgen.

Så igår klarte denne skribenten å melde at strippestraffene allerede var unnagjort etter den første istreninga for sesongen.

Det var bare delvis rett. Igår kl. 10:30 var riktignok årets første istrening men strippestraffene skjer først idag, på istreninga som starter noe mer publikumsvennlige kl. 16:00.

Så det er fortsatt en sjanse for å sjekke guttas SK18, for de som skulle være interessert i det.

Det sagt virker kommende sesong svært interessant for oss med VIF-øyne

Signeringene vi har fått på plass denne sommerpausen virker veldig solide og i denne skribentens øyne ser vi ut som tittelutfordrere. Det er minst en sesong tidligere enn først antatt.

Så får vi se hva det blir til på Jordal. Blir det åpning av ny Amfi sesongen 2019/2020, eller må vi vente en sesong til? Håpet sier selvfølgelig neste sesong. Troen sier ikke det.

Da får vi håpe gutta kan bidra med høydepunkter i Forum frem til den Amfin åpner. En bøtte eller to mens vi venter hadde vært passende plaster på såret.

 


Vålerenga 2 måtte vinne mot Bryne

Det gjorde de ikke. Det hadde ikke gått mer enn 21 sekunder før Bryne hadde pirka inn sin første for kvelden. Vålerengas to, svært vakre scoringer hindret ikke at et heltent Bryne til slutt vant 5-2.

Det var på ingen måte et Vålerenga-lag som gjorde seg bort på banen. Flere gode kombinasjer og brorparten av ballinnehavet var vår beholdning i dette oppgjøret. Dessverre var Bryne dødelig effektive innenfor vår boks. Når hver spiller i rødt hadde 15-20 kg større muskelmasse enn samtlige av våre unggutter skjønner man fort at vi ble for lette i de avgjørende situasjonene.

Det er mye talent i dette rekruttlaget, men det blir mer og mer klart at jobben også må gjøres på vektrommet for å kunne ta det siste steget. Med bare litt mer motstandskraft i kroppen vil ikke store tunge spillere fra Jæren kunne hamle opp med teknisk overlegne spillere i blått.

Da gjenstår spørsmålet:

Hvordan legge på seg nok muskler kjapt nok til å redde plassen i 2. divisjon?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *