Engamorgen 17/4-15: Rekdal støtter 1-6-1, og Ihnacak kan bli i Enga

Foto: grydis.no
Foto: grydis.no

Som Øsekara sang: “Snart så erre søndag fredag, da veit du hva som skjer!” Og i den forbindelse starter vi med at det er mye engastoff på Dagsavisens “Fotballsnakkis“. Kjetil Rekdal og Stig-Ove Sandnes støtter 1-6-1 aksjonen til supporteralliansen, noe som er meget bra. Rekdal har trua på seier, og det har jaggu vi og. Programmet anbefales på det sterkeste. 

Aftenpostens Erlend Nesje har et meget bra portrettintervju med Kjetil Wæhler, hvor det kommer frem at han kjører meget stramme rutiner og hard trening. Han har funnet fram til et opplegg som funker, og som gjør at han fortsatt er i bra form tross alderen.

Haugesunds Avis er på Christian Grindheim og lurer på om han noensinne kommer til å ta en retur til FKH. Grindheim forteller at hele familien trives i Oslo, og vil ikke si så mye mer enn det. Jeg ser gjerne Grindheim i enga ut karrieren, og den skal vel ikke ende helt enda?

Rekdal snakker om matchen på klubbsidene, og fokuset skal ligge på hvordan Enga skal spille sjøl.

Troppen til matchen er tatt ut: Michael Langer, Adrian Møller, Niklas Gunnarsson, Kjetil Wæhler, Simon Larsen, Markus Nakkim, Ruben Kristiansen, Rasmus Lindkvist, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Herman Stengel, Daniel Braaten, Daniel Fredheim Holm, Deshorn Brown, Morten Berre, Elias Mar Omarsson, Ghayas Zahid, Alexander Mathisen.

Klansstyret 2015 har konstituert seg. Her er rollefordelingen:

Talsmenn: Kjellsen og Erling

Observatør til styret i VIF Fotball Elite: Jan-Erik (Kjellsen)

Observatør til hovedstyret i VIF Fotball: Kjellsen (Jan-Erik)

Sikkerhetsansvarlig: Jan-Erik, Frode, Lars (kampdag)

Kontorsjef, klanskontoret: Silje

NSA-kontakt supporter/klubb: Kjellsen

NSA-kontakt landslagsgruppa: Jostein

Robin Grov har blitt gjort ansvarlig for hockeygruppa. Først spalte i Aftenposten, nå toppjobb i Klansstyret. Det lønner seg å være på Aperopet!


Til slutt, en del hockeynytt. Niklas Bröms får ikke ny kontrakt i Enga, og er så godt som klar for Stjernen. Forsåvidt helt greit, han hadde vel ikke helt tempoet og nivået som skulle til. Vil sikkert bidra positivt i Stjernen.

I tillegg bekrefter Dagsavisen at Fortier og Gamache ikke fortsetter i VIF. Ingen overraskelse, det. Litt mer overraskende er det at Vålerenga forhandler med Ihnacak om ny kontrakt. Det er overraskende for det første, fordi han er en kar som liker å flytte på seg, og sesongen som var har ikke akkurat vært en dans på roser. I tillegg falt han igjennom i sluttspillet. Han vil sikkert gjøre det bedre med skarpere folk rundt seg, og samtidig har han noe å bevise etter årets sluttspill. Så da kan det hende han blir en sesong til.

Det som er mer interessant, er at Enga endelig går for å rekruttere backer. Shampo har gitt kontraktsforslag til to transatlantiske backer av “internasjonalt format”. Det er meget gode nyheter, for undertegnede mener det er der skoen har trykket i flere sesonger nå.


Billetter til Lokomotiv Oslo – Vålerenga legges ut på Billettservice i løpet av dagen. Det kan lønne seg å kjøpe på forhånd..

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *