Tap for FKH, og Ernest Agyiri takker for seg

Daniel var babebs beste i går. Dessverre var ikke det nok til en seier. Foto: Grydis.no

Vålerenga møtte Haugesund i går. Det ble nok et skuffende resultat, selv om man kanskje kan finne noe positivt hvis man ser bak resultatet.

Det har vært ganske traurig å følge Vålerenga den siste tida. Etter cupkampen mot Tromsø har skuffelsene stått i kø. Det sier seg selv at når uavgjort hjemme mot Bodø/Glimt og Sandefjord er «høydepunktene» fra de siste to månedene, så har det vært tynn suppe.

I går var det bortekamp i Haugesund, og en seier hadde smakt utrolig godt for oss sultefora supportere. Men selv om det var vi som eide stort sett hele kampen, og produserte en lang rekke store sjanser, så klarte vi altså å tape. Manglende effektivitet foran mål fra oss, samtidig som FKH scora på det som omtrent var den eneste sjansen deres. Da sier det seg sjøl at resultatet blir bedrøvelig.

Underveis i kampen, mens Vålerenga pressa på for en scoring og så ut til å ha full kontroll på det meste, så tenkte jeg at dette er veldig positivt. Vi kjører fram kassa, står i krigen og viser en god moral. Til og med om vi taper, tenkte jeg, så vil dette være et steg i riktig retning.

Men så kom målet i mot. Vi hadde trengt et resultat i går, med tanke på den resultatmessige ørkenvandringa vi har vært inne i de siste to månedene. Om ikke annet så for å gi spillerne og supporterne en positiv opplevelse. Så da vi fikk den kjipe kontringen i ræva kjente jeg at all evne til å fokusere på det positive i kampen bare forsvant, og ble erstatta av en følelse av apati.

I dag klarer jeg å tenke litt mer konstruktivt, og ser at vi gjorde mye bra mot et godt lag og på en vanskelig bortebane i går. Neste kamp er hjemme mot Tromsø, og da forventer jeg tre poeng. Får vi ikke det så begynner det å lukte krise av Vålerenga.


 

In other news tar vi med oss at Ernest Agyiri returnerer til Manchester City. Den talentfulle unggutten har aldri fått vist sitt fulle potensiale hos Vålerenga, og har vært skada i lange perioder mens han har vært hos oss. Synd, for treningsrapportene fra sesongoppkjøringa bar bud om en meget solid spiller som kunne ha bidratt godt for klubben.

Vi ønsker Ernest lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *