Livet smiler

Den store forskjellen denne høsten? Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Sola skinner, folk smiler, vi er i ekstase – og Frode Kippe er sikkert på do. Det er ikke alltid så galt å være Vålerenga-supporter.

Bård Finne – Bøffeldødaren

Da Bård plasserte ballen i LSK-keeperens venstre hjørne, sist søndag på Åråsen, forsvant enhver mulighet Lillestrøm hadde for å ta poeng i kampen. Iherdig jobbing av samtlige spillere i blått, pluss det faktum at Adam Larsen Kwarasey hadde kasta nøkkelen til buret, hadde på forhånd ødelagt sjansen for gul seier. Når i tillegg Bård Finne scorer, ja da blir ikke poeng til stasjonbygda. Bård har scoret i tre av de fire siste by mot bygd-oppgjørene og det, og de tre kampene har endt med seier riktig vei.

To av to mot LSK denne sesongen, Bård Finne er matchvinner i begge, rent bur de tre siste kampene, også har vi 33 poeng ni runder før slutt.

Det blir ikke bunnstrid i år

Som du kanskje legger merke til er det lite av nyhetsverdi i dette innlegget. Vi bare suger på karamellen. En karamell som smaker utrolig godt.

Ok, en nyhet da

Bård Finne. Foto: Grydis.no

I forbindelse med to ganger mathvinner-Finne og at vi har 33 poeng kjører Sjappa gratis trykk på nye drakter, så lenge trykket sier “Finne 11”.

I tillegg blir det 33 prosent rabatt på alt som ikke er billett av et eller annet slag.

Dette gjelder altså kun førstkommende torsdag, 6. september. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *