Enga på topp, og i morra er det trolljakt!

Tobias Lindström i litt finere drakt enn årets. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Superdeilig seier i Stavanger, og i morra skal vi ta hevn på kjipe trøndere.

 

Vi starter i Stavanger, hvor Vålerenga Hockey fortsatte seiersrekka over oljesjeikene med en deilig 4-3 comeback-seier. Oilers ledet både 1-0 og 3-2, men gutta gir aldri opp. To ganger kommer de tilbake og tar ledelsen i matchen, og matchvinner ble Thomas Olsen etter en liten keepertabbe drøye tre minutter før slutt.

Vålerengas andre scoring er forøvrig et klikk-klakk-kunstverk i god sovjetisk stil mellom Lindström og Ahlholm. Den første pasningen fra Røymark er ikke akkurat dårlig den heller. Skikkelig deilig!

Det er åpenbart at dette laget er vesentlig mer solid enn en del årganger tidligere. I tillegg til solide forsterkninger ser en del spillere ut til å ha hevet seg i takt med laget. Andreas Stene og Brede Csiszar for å nevne to. Det er liksom litt lettere når man har en del mer rutine og erfaring rundt seg også.

Martin Røymark bidro forøvrig med over 24 minutter på isen, Kalle Ekelund med over 22.

Hvis det er noe å sette fingern på med årets utgave av Vålerenga Hockey, så må det være at draktene kunne vært… lekrere får vi si.

Se målene hos TV 2

Kampfakta

 

 

Så er det kvartfinale i cupen. Nå drar vi på trolljakt i trøndelag. Vi har ikke med Otto Jespersen i en Land Rover, men vi har med Felipe Carvalho. Det holder.

Nå vet vi hva Rosenborg kommer med. De er farlige på dødballer, og kommer til å gå på Abu som vanlig. Det er litt skremmende at vi er så avhengige av en spiller, men med tanke på hvordan vi så ut før han kom så liker jeg denne situasjonen bedre. Vi må rett og slett bare være litt tøffe rundt han, og han må være smart og forsiktig.

Ronny Deila er klar på at vi har muligheter. Vi klarte det i fjor, og vi kan klare det igjen. Rosenborg har hatt et tøft kampprogram, men det er verdt å merke seg at de er 8-1-1 på de siste ti kampene. Tapet kom borte mot Celtic.

Se intervju med Ronny

 

Kampen ser du på NRK fra kl 20.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *