Fotball, Hockey og Sjakk?

Foto: Grydis.no

Fotballen skal spille en kamp vi skal vinne, noe som alltid er skummelt. Hockeyen suser videre og Vålerenga Sjakk var nærme seier i Europa.

 

Vålerenga mot Kristiansund

Vi nærmer oss slutten på sesongen nå, selv om vi skal spille kamper godt inn i vintersesongen også. Kampene mot Kristiansund blir sjelden en målfest, på 4 kamper har vi scoret 5 mål og sluppet inn 3. På vårsesongen avgjorde Sam Johnson med 0 – 1 scoringen sin. Kristiansund fikk en straffe, men skled og tråkket over mens straffen ble skutt. På et eller annet merkelig vis traff de ballen 2 ganger, og ble korrekt annullert.

Dette er en kamp vi skal vinne. Det kan være at fjerdeplassen er for langt frem, men med innsats og dyktighet skal vi være mye bedre enn Kristiansund. Møt opp!

Klubben satser hardt i sosiale medier for å fylle stadion. I en føljetong på fem deler, kan du lese hvorfor du skal på kamp. Nå antar jeg at siden du leser dette, så vet du hvorfor du skal på alle kamper, men det er bra å se at klubben legger ned en innsats for å fylle resten av stadion.

Del 1 – Derfor må du på kamp i helga

Del 2 – Gutta våre

 


 

Vålerenga Hockey

Iskrigerne gjør sakene sine bra om dagen. Sist ut ble bønda fra Hamar sendt hjem med tap i sudden death. Dette var første Vålerenga seier mot Storhamar på 9 kamper.
I store deler av kampen måtte vi slite for å holde Storhamar unna, men spesielt andre periode var vi virkelig på hæla. Heldigvis klarte vi å holde unna og i sudden var Martin Røymark sistemann på et nydelig angrep. Fra nesten død vinkel satte han inn seiersmålet. Seieren betyr at vi er på andreplass ett poeng bak Storhamar, men med en kamp mindre spilt.

Ene dommeren holdt på å score for Vålerenga

TV2 har alle målene her

 


 

Vålerenga 2

Lørdag klokken 15.00 spilles en utrolig viktig kamp for Vålerenga 2. Siste hjemmekamp for sesongen mot KFUM Oslo. Vi er 1 poeng over nedrykk og må ha poeng i sesongavslutningen. KFUM spiller for å få kvalifisere seg til OBOS ligaen, den er de nå 2 poeng bak. Det ser skummelt ut for VIF2, men en serier mot KFUM kan endre det drastisk. Møt opp og støtt våre nest beste menn.

 


 

Vålerenga Damer

Spiller borte mot Trondheims-Ørn lørdag klokken 15.00, kampen går direkte på NRK og på NRK-Nett.
Damene har en teoretisk mulighet for tredjeplass hvis de vinner resten av kampene. Damene kan også bli best i byen og passere Kolbotn ved seier på lørdag.

 


 

Vålerenga Sjakk

Etter nest siste runde spilte Vålerenga inn til ledelese i hva som omtales som sjakkens Champions League, og visstnok bare spilles hvert fjerde år. Dessverre røyk det siste dag og ble en femteplass. Fire av Vålerengas spillere fikk også medaljer for individuell innsats. Vi gratulerer, få dem inn i foreninga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *