Vålerenga – Kristiansund 0-2: Da var sesongen over.

 

Jeg er så lei. Nok en gang går vi på et pinlig hjemmetap mot et av de døllere laga i Eliteserien. Et lag som ligger bakpå, satser på kontringer. Drøyer tida litt her og der. Legger seg når dem får sjansen, setter inn en albu når dem får sjansen. KBK slang like gjerne på et klart brudd på Fair Play. Allikevel er det langt fra det verste jeg har sett denne sesongen. De var bra organiserte bakover, og midtstopperne spiste alt som kom.

Og hva gjør vi?

Vi lar dem pisse på oss. Som vanlig. Hvordan er det mulig at de laga som fortjener mest deng er de som alltid raner oss? Det er så jævlig pinlig.

Flamur Kastrati er case in point, det er heller ikke første gang vi har nevnt han her. Han kunne vært en skikkelig kul spiller. Men han velger å være bajas i stedet. Kaster seg ned, overspiller, filmer. I neste øyeblikk sprader han rundt med kaktuser under arma og leker tøffing. For en jævla bajas. En spiller som er under middelmådig i Eliteserien. Men mot oss scorer han. Hver. Jævla. Gang. Fordi vi lar han.

Jeg er klar over at vi rulla over dem første del av første omgang. Vi burde leda. Det er jeg også lei av å skrive. For det er så typisk å stange og stange mot, også blir vi kontra på og ryker. Og vi synker dramatisk i kvalitet i andre omgang. Hvorfor er det så utrolig vanskelig å spille to gode omganger?

Neste kamp er borte mot Godset. Et lag vi har en høne å plukke med, med en spiller vi har en høne å plukke med. Et lag som sliter hardt i motgang. Nå har vi sjansen til å virkelig trøkke dem ned i dritten. Da vet vi hvordan det kommer til å gå.

Nå er jeg lei av å høre at dem har hatt en bra treningsuke, bra trøkk på trening og alt det der. Kanskje dem blir kjørt for hardt, kanskje det er noe med mentaliteten. Men en ting er sikkert. Dersom vi ikke ser en markant bedring neste sesong blir det Ronnys siste. For dette går ikke ett år til.

Sesongen er over. Det er kun EN ting igjen å spille om, og det er at Vålerenga 2 holder plassen. Egentlig burde de sende et rent a-lag dit som straff. Men skal man dømme fra innsatsen til de a-lagsgutta som pleier å vikarere på VIF 2 er det kanskje like greit å sende et rent juniorlag.

Adam Larsen Kwarasey – 5 – Blir hengt ut til tørk av egne lagkamerater på baklengsmåla. Har lite å gjøre ellers. Kjip kamp for en keeper.

Amin Nouri – 5 – Er mye med Ejuke oppover, spiller egentlig en grei kamp. Kan ikke lastes for baklengsmåla.

Felipe Carvalho – 3 – Mister Kastrati fullstendig på 2-0. Har et stygt balltap og flere litt risky inngripener. Da hjelper ikke den 360-finta mye.

Jonatan Tollås Nation  – 3 – Står ikke frem med autoriteten man kan forvente av en kaptein i dag.

Sam Adekugbe – 3 – Muligens BB i første. Faller kraftig i kvalitet i andre omgang.

Daniel Fredheim Holm – 3 – En av de som misser mannen når innlegget kommer på 0-1. Fordeler en del fine baller, men det går litt trått utover andre omgang. Ut 78.

Mohammed Abu – 4 – Klarer ikke klarere ballen etter corner i det som ender med 0-1. Mye fine detaljer på små flater, fotballklok.

Magnus Grødem – 3 – Er også medskyldig i manglende klarering før 0-1. Er i korrekt offside når han scorer, dessverre. Ut 65.

Bård Finne – 4 – Tar gode intiativer stort sett kampen igjennom, men er ikke så veldig giftig.

Sam Johnson – 3 – Iskald, og ikke på en god måte. Har én heading i første omgang, én i andre omgang.  Stusser en del videre, men er jo helt aleine. Har sagt det før: han trenger en makker.

Chidera Ejuke – 5 BB – Gir jernet hele kampen, egotaktene er borte. Bruker lagkamerater, kombinerer strålende med bla Nouri. Trekkes for avslutningene, og han mister ballen før 0-2.

Innbyttere:

Felix Horn Myhre – 4 – Inn 65 for Grødem. Klarer ikke prege kampen, men er definitivt en for nær fremtid. Bør starte resten av kampene denne sesongen.

Abdi Ibrahim – 4 – Vil veldig mye, prøver å involvere seg. Men denne sesongen blir en å glemme for Abdi.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *