Surt hockeytap, men snart er det fest på Bohemen!

Ylven scora ikke i går, men stabla opp noen minutter. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Surt hockeytap mot Stavanger, men det er nye muligheter i morra. Også har Bohemen bursdag på lørdag!

 

Vålerenga tapte 1-3 for Stavanger Oilers i Furuset Forum i går. Kampen var ganske jevn, men jeg satt med en følelse av at Oilers hadde en edge hele veien. De spilte utrolig tight bakover. Blokkerte skudd med kropp og køller, rydda opp foran keeper, og samtidig hadde Henrik Holm en knallkamp. Vi hadde to stolpeskudd, så det kunne ha gått annerledes. Men: Min kjepphest er at marginer er ikke noe du får, det er noe du tar. Jobber du hardere enn motstanderen, så rekker du akkurat de små cm som mangler. “The inches are all around us”, som Al Pachino sa.

Jeg sitter dog med en liten irritasjon over at ikke dommeren ser noen grunn til å vise ut Oilers før andre periode var nesten over. Oilers rekrutterer jo som kjent Canadiere med svært dårlig oppdragelse. Det er helt utrolig at de klarer å finne de samme drittsekkene år etter år.

Neste kamp er allerede i morgen, borte mot Stjernen. Som midt sagt ikke har fått en bra start på sesongen, tross at de har Get-ligaens klart mest meritterte trener.

Les mer i Dagsavisen

 

Vi minner også om Bohemens 20-års lag på lørdag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *