Strømsgodset – Vålerenga 2 – 0

Det lå i kortene hvordan denne kampen skulle ende. Vi møter et lag i fullstendig krise som vi i tillegg har ei høne å plukke med. Selvfølgelig kom Vålerenga til å tape.

Egentlig satte kampen mot Godset et helt riktig punktum på en bekmørk Vålerenga-dag. Noen timer tidligere hadde rekruttlaget rykka ned etter å ha rota bort sin andre 3-0-ledelse på to uker, og da er det egentlig bare rett og rimelig at A-laget leverer en blodfattig og halvhjerta forestilling på Marienlyst.

 

I dag hadde vi ti minutter i slutten av første omgang hvor det så ut som om vi visste hvordan man spiller fotball. Resten av kampen var det planløst, sjansefattig og uinspirert.

 

Sesongen er så godt som over nå. Neste år MÅ vi se bedre takter fra Deilas mannskap.


Spillerbørs:

 

Adam Larsen Kwarasey  3 – Blir ikke satt på de store prøvene i første omgang. Alene mot Tokmac tidlig i andre omgang, og redder mesterlig. Ikke helt overbevisende på 2-0-målet. Han hopper fram og tilbake og blir stående på feil fot når han skulle tatt sats for å redde.

 

Amin Nouri 3 – Sklir og gir bort en kjempesjanse etter 15 minutter. Kunne vært hissigere på Tokmac ved 1-0-målet. Nouris største bidrag i denne kampen er offensivt.

 

Jonatan Tollås Nation 3 – Shaky start på kampen. Flere svake klareringer, unødvendig gult kort. Kommer mer til hektene etter hvert, men ingen overbevisende kamp av Tollås.

 

Felipe Carvalho 2 – Har sin styrke når han kan stå og heade unna baller rett utafor sekstenmeteren, men dessverre svakere når han skal vise fram pasningsfoten. Feilpasninger fra Carvalho fører til flere brudd mot.

 

Sam Adekugbe 2 – Heldig som slipper straffe mot, når han handser i feltet etter en halvtime. Pådrar seg et utrolig klønete frispark tidlig i andre omgang. Til gjengjeld for disse svake defensive involveringene så har han noen OK bidrag framover i banen.

 

Magnus Lekven 2 – Noen gode taklinger og brudd, men for mange svake pasninger. Savnet av Abu er tydelig i denne kampen.

 

Felix Horn Myhre 3 – Unggutten viser at han er aggressiv, men klarer ikke å sette noe stort preg på kampen.

 

Erik Israelsson 2 – Ikke spesielt synlig så lenge han er på banen. Ut etter 67 minutter

 

Bård Finne 3 – Starter kampen rufsete, og framstår veik i duellene rundt Godset sitt felt. Men han hever seg mot slutten av første omgang, hvor han kommer til et par avslutninger og innlegg.

 

Sam Johnson 2 – Ser helt fortapt ut på topp den drøye timen han får. Ut etter 67 minutter.

 

Chidera Ejuke 3 BB– En av våre friskere spillere, selv om det ikke akkurat er mye å rope hurra for ved Hans prestasjon heller.

 

 

Innbyttere:

 

Magnus Grødem 3 – Inn for Sam Johnson etter 67 minutter. Får vist fram et par fine innlegg og noen gode pasninger. Men får ikke til å prege kampen.

 

Abdisalam Ibrahim 2 – Inn for Erik Israelsson etter 67 minutter. Får en brukbar sjanse etter et godt innlegg fra Grødem, men header løst utafor mål.

Èn kommentar på “Strømsgodset – Vålerenga 2 – 0

  • 27. oktober 2018 i 21:36
    Permalink

    Vi trenger en debatt rundt hva problemene til VIF egentlig er. De beste kampene viser at vi egentlig ikke er så langt unna noe. Men det er noe som hindrer videre fremgang. Jeg har i hvert fall en sterk formening om hva det er

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *