Før Bodø borte

Nest siste runde av årets eliteserie, mot et Bodø som har alt å spille for, mens vi spiller om plasseringer. DNB forlenger og Anders Krystad kommer med tegneseriebok.

 

 

Før Bodø/Glimt borte…
Bodø/Glimt er om mulig enda dårligere enn oss for tiden. Og de scorer om mulig enda mindre enn oss også.

Men Bodø/Glimt kan rykke ned, og taper de mot oss, så er sjansen stor for det. I siste kamp skal de til Lerkendal og møte et Rosenborg som får utdelt medaljene sine. Så der Glimt har eliteserieplass å spille for har vi kun plassering.
Bodø/Glimt frister med gratis inngang, gratis parkering og gratis buss til kamp. Så da skjønner man at denne kampen er viktig for dem.

Våre møter med Bodø har ofte endt med uavgjort, de 4 siste kampene har endt uavgjort (2-2, 1-1, 0-0 og 1-1). Jeg kjenner at jeg er skeptisk før denne kampen, noe som kan være bra. Vålerenga er ofte best når man ikke forventer noe.

Vålerenga er nesten skadefrie, Israelsson er ikke med pga sykdom. Og Enar Jääger er fortsatt ute (for godt?).
Deila har dog funnet plass til en ung lovende angrepsspiller i Kevin Ogudugu. Med en sesong som er over uansett og et lag som ikke scorer, så er det spennende å forsøke noen unge spillere. Håper han får minutter i kampen og scorer.

 

Hele troppen på klubbens sider.

 


 

Vålerenga Damer
De avsluttet sesongen borte mot Kolbotn og tapte 3-1. De endte dermed på sjetteplass i serien. Også dette er skuffende, men de melder at de neste år vil være med samspilte og kjempe om høyere plassering. Hørt det før i Vålerenga?

 


 

Vi vil alltid værra her
Anders Krystad tidligere daglig leder i klubben og tidligere talsperson for Klanen gir ut tegneseriebok. Boka skal være en fiktiv historie om 2 gutter fra Totengata. Boka gjør et dypdykk ned i historien og lover fortellinger som aldri har vært skrevet om før.

Boka skal crowdfundes via DNB’s startskudd.no, man kan betale med VIPPS.

 


 

DNB
Vålerengas Generalsponsor de siste åra har forlenga kontrakten med 2 nye år. Viktigheten av å ha en langtids generalsponsor må ikke undervurderes. Vålerenga er som alle ander klubber avhengig av å ha stabile inntekter inn.

DNB feirer dette med å by på gratis inngang for alle Engaland-besøk og alle barnelag i Oslo gratis inngang til siste kamp i eliteserien 2018 mot Ranheim. Mer om dette på klubbens sider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *