Viking – Vålerenga 1-1: Alle sjansers mor

Foto: Eivind Hauger / Flickr

Nok en vanskelig bortekamp der jeg forventer ingenting og vi vinner ett poeng.
Vi blir pressa skummelt lave av ett gulljagende Vikinglag som kommer til noen sjanser som fort kunne blitt farlige, men det virker som Bakke har hatt stor fokus på å tette igjen forsvaret betydelig. Og for en gangs skyld slipper vi unna med ett tidlig baklengsmål.

Les mer…

Molde – Vålerenga 0-0: Drittpoeng? Jeg tar det.

Foto: Vålerenga SLO

Dobbeltmoral: Jeg var sur når Haugesund ønsket å spille ball, men ikke klarte/gadd mot oss på Intility. Jeg er tilsvarende fornøyd med poeng etter 0-0 og ett skudd på mål. I den situasjonen vi er i nå kan vi ikke spille naivt, selv om vi startet kampen slik. Jeg erkjenner at spillerstallen og tabellen tilsier at vi må spille kynisk og ta drittpoeng der vi kan.

Les mer…

Vålerenga – Haugesund 1-1: Hurra, vi tapte ikke

Petter Strand. Foto: Eivind Hauger/Flickr

Nok en gang starter vi kampen med en tidlig personlig feil og blir straffet knallhardt for det. Dermed må vi jage og Haugesund kan legge seg bak og nedpå. De får spille antifotballen som Grindhaug påstår at de ikke ønsker å spille. Hvor mange ganger tror han egentlig at folk går på den samme løgnen?

Les mer…

Rosenborg – Vålerenga 1-3: Artig og angrepsvillig fotball

Foto: Eivind Hauger/Flickr

En stadion vi ikke hadde vunnet på siden 2005. To lag som begge må vinne etter en dårlig start på sesongen og to trenere som delvis føler presset utenfra om resultater. Begge sidebackene våre ut med skade i første omgang. Men: Vålerenga nektet likevel å slippe Rosenborg til noen sjanser. Kjernen etterlyste artig og angrepsvillig fotball, og fikk det. Fra Vålerenga.

Les mer…

Brann – Vålerenga 3-1: Bra treningsuke?

,

Fagermo mot Viking. Foto: Eivind Hauger/Flickr

Starten på en vanskelige rekke kamper startet dessverre akkurat slik jeg fryktet. Fagermo fremstår som Komiske Ali der han står og sier vi skal den ene tingen etter den andre, når det overhodet ikke ser slik ut når det gjelder. Vi har ikke lag til å bli topp 4, det bør ha vært klart for selv den mest optimistiske blant oss.

Les mer…

Aalesund – Vålerenga 0-1

Kampen bar veldig lenge preg av å være seriepremiere. Ikke veldig overraskende, men vi må klare å ta bedre valg i angrepsspillet. Ved for mange anledninger valgte vi feil, i stedet for å spille på mann i løp ble det spilt der forsvaret ønsket at vi skulle spille og bevegelsene fullstendig stoppet opp. Når Aalesund fikk etablere forsvaret med mange mann bak ballen fant vi ingen løsninger, omtrent som i fjor. Da ble det lite bevegelse, ingen bevegelse vekk fra ball og absolutt ingen sekundær bevegelse. Når plan B er å gjøre plan A enda bedre, men det ser ut som vi ikke har noen plan A, hva da? Er det vi så i dag planen?

Les mer…