Showkamp på gang – eller?

Herolind Shala, Vålerenga-Mjøndalen 1 runde 2019. Foto: Eivind Hauger

Det blir den største fotballkampen som noen gang er spilt i Norge melder Morten P. Og han mener Vålerenga skal spille den. Vi er ikke så sikre. I tillegg: Keeper på lån og Vålerenga 2 spilte uavgjort med meget ungt lag i Vadsø.

Vålerenga Fotball
Spilte en kynisk bortekamp i Bergen. Det resulterte i ett poeng etter raid av Herolid Shala. Gutta løp på seg kramper og kun noen få glipp i markeringen var litt skumle. Dessverre scoret Brann på en av glippene. Les referatet her.

Mandag kommer Odd på besøk og jeg forventer at spillet hjemme er som i de 2 første kampene og at vi skal spille oss til så mange sjanser at målene kommer. Shala og Ejuke måtte begge byttes ut i kampen i Bergen. Etter kampen sa Deila at begge spillerne hadde skyldt på krampe. Hvis dette stemmer regner jeg med at begge er klare igjen på mandag klokken 19.00.

Kjetil Haug på lån
Med en leddbåndskade på Klaesson sto vi plutselig uten en god nok reservekeeper. Med de nye reglene for utlån er det enklere å låne unge spillere i kortere perioder. Haug er lånt ut fra Sogndal frem til 1 august. I et intervju med klubben uttaler han at han håper å få sjansen på førstelaget og vil gripe en eventuell sjanse med begge hender.

Showkamp
Under den rolige og beskjedne overskriften “Det blir den største fotballkampen som noen gang er spilt i Norge” melder Dagbladet og alltid sindige Morten Pedersen at Manchester United har blitt invitert til å spille showkamp på Ullevaal Stadion. Bra hypen av Ole Gunnar Solskjær ikke går altfor langt. Eller er det kanskje fordi han tror motstanderen er Vålerenga?

Størrelse gjelder tydeligvis kun inntekter og ikke sportslig eller resultater. Kampen som hverken lagene eller arrangør vil kommentere noe om, skal etter hva Dagbladet erfarer spilles i Norway Cup-uka. Mer informasjon om kampen forventes i starten av mai.

Morten Pedersen mener altså at det er Vålerenga som er motstander. Men? Tidens Krav melder at det er KBK. Og det tror vi også.

Så da er det neppe den største kampen i Norge noensinne. Det er det bare en kokoskamp med noen utabys bønder som kommer til byen. Og KBK.

Vålerenga 2
Unggutta var på langtur mot Norild i Vadsø. Norild tapte 1-6 borte mot Mjøndalen 2 i serieåpningen, mens vi vant 8-2 mot Follo.

Lenge var vi mye bedre enn Norild og dominerte første omgang. Dessverre klarte vi bare å score en gang før pause etter mål av Sander Werni.
Norild utlignet etter 60 minutter, og vi tapte 2 poeng i nord.

Vålerenga stilte med et lag der 19 år gamle Sakarias Opsahl var eldste spiller. Neste kamp er hjemme mot Lokomotiv Oslo lørdag klokken 19.00. Lokomotiv Oslo har spilt to uavgjorte kamper så langt i sesongen. Vi har som uttalt mål å rykke opp og bør da vinne denne kampen.

Vålerenga Damer
Vålerenga og kamper på vestlandet er ikke en god kombinasjon for Vålerenga i år. Borte mot Avaldsnes ledet damene 2-1, men Avaldsnes klarte å utligne og det ble 2-2. Med en kamp mindre spilt er vi nå 3 poeng bak LSK Kvinner. Neste kamp er hjemme mot Arna-Bjørnar lørdag klokken 14.00

Her er det altså mulighet til å få med seg to kamper på lørdag. Med god tid mellom kampene kan man ta seg tid til å få seg litt mat og drikke på f.eks Øst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *