Engamorgen tirsdag 21/4-15: Målorgie for rekrutta – cupkamp mot Lokomotiv i dag!

Så glad ble Rino Falk Larsen da han sendte Vålerenga opp i en 3-2-ledelse mot FK Senja i går. Foto: vif-fotball.no
Så glad ble Rino Falk Larsen da han sendte Vålerenga opp i en 3-2-ledelse mot FK Senja i går. Foto: vif-fotball.no

Rekruttlaget sesongåpnet med 3-3 mot FK Senja i går i en kamp vi fikk se noen virkelig lekre mål. I dag er det reservene som skal til pers når Lokomotiv Oslo skal slås i første runde av NM.

Vålerenga 2 tapte begge kampene mot FK Senja sist lagene møttes i 2. divisjon i 2011. I begge kampene tok Vålerenga ledelsen, men endte til slutt med å tape 1-3 hjemme og 1-2 borte. Nær sagt oppskriftsmessig tok derfor laget ledelsen, litt mot spillets gang, tidlig i kampen da Niklas Castro fikk drømmetreff fra 25 meter og sendte ballen i krysset. Senja kom tilbake tidlig i andreomgangen, og gikk også opp i ledelsen 2-1 etter 68 minutters spill. Men for første gang klarte faktisk Vålerenga 2 å utligne Senjas ledelse bare noen minutter senere gjennom et mål av Simen Hestnes, og da Rino Falk Larsen på hel volley satte ballen i krysset ti minutter før slutt kunne man drømme om en perfekt serieåpning. Men to minutter før slutt utlignet Senja nok en gang og kampen endte 3-3. Det var i bunn og grunn et helt realt resultat selv om begge lags trenere bare var sånn passe fornøyd med det.

– Akkurat nå er jeg litt skuffa. Vi ledet to ganger og hadde ledelsen da to minutter gjenstod av kampen. Vi glipper i egen struktur og i de faste avtalene mot slutten. Det er skuffende, men vi må regner med at vi gjør noen feil på dette nivået, sier Vålerenga-trener Gard Holme til klubbens nettsider.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å komme tilbake og finne ny energi etter at Senja tok ledelsen 2-1. Vi stiller et rent juniorlag i dag mot et voksent Senja-lag og når vi får kampen litt på avstand vil vi nok være passe fornøyd med uavgjort, sier han.

For Vålerengas eldstemann på laget var født i 1996 og dermed sisteårsjunior. Tanken var nok at flere reserver fra A-laget skulle få muligheten her, men de starter i stedet i kveldens cupkamp mot Lokomotiv Oslo.

Nordlys har også skrevet om kampen, mens Sotahjørnets Venner nok kommer med et lengre referat sett med Vålerenga-øyne senere.


 

Kjetil Rekdal varsler hele ti endringer på laget som slo FK Haugesund fredag. Aperopet antar at den eneste som blir igjen er Simon Larsen, og det gjør han fordi Jonatan Tollås Nation ikke er kampklar. Det betyr debut for en haug av spillere som naturligvis er veldig morsomt. Lokomotiv Oslo topper sin tredjedivisjonsavdeling, men dette er et lag unggutta våre i andredivisjon skal kunne slå. Underlaget på Frogner Stadion er av elendig kvalitet så det største uromomentet før kampen er om vi klarer å unngå skader.Billetter kan du kjøpe her.

Dagsavisen har skrevet om kampen. Det samme har Arbeidets Rett og VG.

Dersom du ikke skal til Majorstua i kveld kan du se kampen på TV 2 Sportskanalen. Kampstart er klokken 18:00.

Les mer om Lokomotiv Oslo her.


Fersk norgesmester Stavanger Oilers flørter med VIF-løper Jonas Oppøyen. Oslo-klubben ler av interessen fra Stavanger, melder Aftenposten.

– Vi tar den interessen fra Stavanger med en klype salt. Kanskje de vil kjøpe han ut av kontrakten da i så fall? I så fall må de komme med et bud. Men vi kommer uansett ikke til å selge ham til dem, det er ikke interessant for oss. Jonas er en spiller som skal være med oss også i fremtiden. Kanskje de trodde han ikke hadde kontrakt, jeg vet ikke. Når de går ut i mediene og snakker om en av våre spillere på kontrakt, så må de uansett snakke med oss. Men svaret er nei, sier Kjær til Aftenposten.

Kjær kan også avsløre at de har begynt med arbeidet om å sette sammen en slagkraftig tropp til kommende sesong.

– Det er tidlig ennå, vi er fortsatt et godt stykke unna å ha troppen klar, men vi begynner å se konturene av noe. Vi snakker med spillere som har spilt i utlandet, men også i Norge. Det er spillere som har spilt i blant annet Stavanger, Storhamar, Lørenskog og Sparta. Men vi venter med å annonsere det til alt er klart.


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *