Siste nytt: Sivert Heltne Nilsen er klar for Brann

Sivert Heltne Nilsen sa farvel med lagkameratene sine i Vålerenga i går.  Foto: grydis.no
Sivert Heltne Nilsen sa farvel med lagkameratene sine i Vålerenga i går. Foto: grydis.no

Som vi lovte tidligere i dag er det en ny interessant overgang som akkurat er bekreftet: Sivert Heltne Nilsen forlater klubben.

Sivert Heltne Nilsen forlater Vålerenga til fordel for Brann. Det ble klart i helgen. Etter det Aperopet erfarer kom Brann først med et skambud Vålerenga ikke engang responderte på. Så meldte andre tippeligaklubber seg på kampen om midtbanespilleren og minst ett bud ble sendt til Valle. Da økte Brann sitt bud og vant kampen om spilleren som ville gjenforenes med faren sin i Bergen.

Heltne Nilsen kom til Vålerenga som en rakett etter 2013-sesongen og gjorde en meget bra jobb i 2014. I år har har han stagnert og ikke funnet seg tilpass med lite spilletid. Som Aperopet nevnte i går vil han kunne blomstre i en ny klubb som bruker han uke etter uke, men nivået i Vålerenga var rett og slett for høyt for unggutten.

Aperopets spillerbørs ligger han på 14. plass med 4,40 i snitt.

For Vålerengas del betyr dette at vi må hente inn en sentral midtbanespilleren i sommer og forhåpentligvis blir dette klart i løpet av uka så han blir spilleklar til kampen mot Lillestrøm mandag. Som nevnt i treningsrapporten tidligere i dag er belgiske Tortol Lumanza-Lembi er på prøvespill i Vålerenga, uten at vi vet noe om han er nær en overgang eller ikke.

 

 

4 kommentars på “Siste nytt: Sivert Heltne Nilsen er klar for Brann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *