Engamorgen tirsdag 21/7-15: Otto Fredrikson uaktuell mot Lillestrøm

Otto Fredrikson. Foto: Eivind Hauger / flickr.com/photos/azathosk/
Otto Fredrikson. Foto: Eivind Hauger / flickr.com/photos/azathosk/

Vålerenga har visst det lenge, men nå kan vi offentliggjøre at Otto Fredrikson ikke står i mål mot Lillestrøm mandag.

Årsaken er at han fikk et gult kort i kampen mot Sandefjord, og med de to gule han allerede hadde i Kongsvinger, må han sone karantene mot Lillestrøm. Det er svært synd da leiesoldaten har gjort en meget bra jobb for Vålerenga i de to kampene han har fått for klubben. Han signerte tidligere i år en treårsavtale med serielederne i Oddsenligaen avdeling 4, og det er ikke aktuelt for Vålerenga å hente han permanent.

Utleieavtalen med Vålerenga strekker seg ut juli, og det virker som Fredrikson blir i klubben ut denne perioden for å heve kvaliteten på treningene.

Med Michael Langer ute i noen uker til ser Vålerenga seg nødt til å se seg om etter en keeper allerede i sommer. Lars Hirschfeld vil være reserveløsninga mot Lillestrøm dersom vi ikke får til en overgang med den nye keeperen allerede denne uka, men Aperopet vet at vi har flere aktuelle kandidater på blokka.

Dersom Vålerenga henter en ny keeper nå spørs det også om Langers tid i klubben er over når vi går inn i 2016. Kontrakten hans går ut denne sesongen. Hirschfeld får ikke fornyet sin kontrakt som også går ut da.

Vi går med andre ord en svært spennende uke i møte!


 

Sivert Heltne Nilsen ble solgt til Brann i går, og på klubbens sider forteller Rekdal hvorfor.

– Han forlater oss egentlig tidligere enn det vi tenkte når han kom hit, men sånn er denne bransjen. Sivert er en fantastisk gutt som har gjort en kjempejobb for Vålerenga den perioden han har vært her, både på treningsfeltet, i garderoben og på banen, sier Rekdal.

– Men han er vel egentlig best når han er en leder som er trygg på plassen sin, og det er han ikke lenger. Konkurransen har økt, og etter samtale med Sivert kom vi vel frem til at det var best for begge parter at vi fant en annen løsning.


 

Robert Lundström ble offisielt Vålerenga-spiller fra 1. januar 2016 i går.

– Jeg fikk et godt inntrykk av både byen og klubben, og det føles som et veldig riktig valg, sier Lundström til vif-fotball.no.

Så gjenstår det å se om Vålerenga får kjøpt fri svensken så han kan slutte seg til laget allerede i sommer.

 

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 21/7-15: Otto Fredrikson uaktuell mot Lillestrøm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *