Engamorgen torsdag 24/9-15: Start i morra!

Herman Stengel var god for rekruttene mot A-laget til Skeid Foto: Grydis.no
Start-dødaren: Herman Stengel. Foto: Grydis.no

Vålerenga møter Start på Ullevaal Stadion i morgen. Du kan få deg et Vålerenga-skjerf og matchbillett til bare 25 kr i dag, men da må du en tur på Karl Johan. Også tenner vi et lys for Ole Selnæs som ble uskyldig offer for Anthony Annans klyping i går.

På fredag møter Vålerenga Start på Ullevaal stadion. Start har bytta trener, nå er det morroklumpen Bård Borgersen som skal redde det synkende skipet. Noen husker kanskje han som en “kompromissløs stopper”, andre som en “grisespiller”. Nå skal han prøve seg som hovedtrener i Tippeligaen. Nå har ikke vi så positive erfaringer med lag som akkurat har bytta trener, men Start hjemme pleier som regel å gå bra. De hadde åtte strake tap før de spilte 0-0 mot Lillestrøm sist, i det som sikkert var en skikkelig artig kamp.

Vi tapte faktisk 1-3 for Start på Ullevaal i 2013, i fjor vant vi 1-0. Herman Stengel matchvinner, slik han også var det i bortekampen i år. Tre på rad, Herman?

Få med dere dagens Fotballsnakkis hvor Dagsavisen er på Valle og snakker med Tandberg, Enar Jääger og Ghayas Zahid. De myser på morgendagens kamp, og Reidar Sollie forventer 70-30 ballinnehav for Enga. Fotballsnakkis går dypt i materien, og det liker jeg. Aldri gå glipp av Fotballsnakkis, folkens.


Som vi nevnte i går: I dag kan du møte Vålerenga-spillere i DNBs fillial på Karl Johans Gate mellom kl 15 og 18. Gutta pusher billetter til 25 kr stykket, og de 100 første stikker også av med et Vålerenga-skjerf. Alle billettinntektene til denne matchen går til Røde Kors.

Meld din ankomst i DNB-fillialen på forhånd for å få skjerf.


“Slik behandler drittsekker hverandre” er det noe som heter. Det har vi vel sett komme rimelig greit til uttrykk i ordkrigen mellom Rosenborg og Stabæk, hvor Rosenborgs joviale og artige trener stakk av med førstepremien på tirsdag ved å dra inn overgangssaken som et motsvar til at han prøver å påvirke dommerne. Alle som har sett Rosenborg spille fotball vet jo at de styrer alt utpå der.

Underveis i kampen mot Stabæk i går var det noe som kom tilbake for å bite klype dem i ræva. Nærmere bestemt Anthony Annan, som mange kanskje husker antastet Andre Muri på det groveste midt på fotballbanen for noen år siden. Da var han Rosenborg-spiller, så da var det jo han som var det egentlige offeret. Nils Arne Eggen, en annen jovial og folkelig Rosenborg-trener, dro rasismekortet: “Æ bare minne om at Anthony er mørk!”.

Takk for den påminnelsen Nils Arne, men det var vel knapt noen som skjønte hva Eggen mente med det. Anthony Annan er en fryktelig usportslig og ufin fotballspiller. Sånn er det. Så da er det jo litt morsomt at det er trønderne som er sinte dagen derpå. Rosenborgs Ole Selnæs er helt fra seg over at han fikk fingerbehandling av Annan i går, selv om det ikke var i nærheten av hverken familiejuveler eller rektum. Han skulle vel også ha blitt utvist for en meget stygg takling på nevnte Selnæs i første omgang. Samtidig vet vi at Selnæs er ekstremt aktiv når det gjelder å klage til dommeren for å legge press på kamplederen, så da er på en måte ringen sluttet.

assholes

Vålerenga i dag: Ta en tur i banken.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *