Engamorgen 24/10-15: 3xKampdag!

 

Deshorn Brown scoret to mot Haugesund på Ullevaal. Får vi en reprise i kveld? Foto: grydis.no
Deshorn Brown scoret to mot Haugesund på Ullevaal. Får vi en reprise i kveld? Foto: grydis.no

I dag er det hele tre Vålerenga-kamper! A-laget til fotballen møtes Haugesund borte, hockeylaget reiser til Sarpsborg for å møte Sparta, mens fotballrekruttene tar i mot Kjelsås på hjemmebane.

I kveld møter Vålerenga Haugesund i Haugesund. Åtte ganger har vi møtt Haugesund på bortebane, og null ganger har vi reist hjem med tre poeng. Fasiten sier tre uavgjortresultat og fem sure tap. Forhåpentligvis kan Vålerenga gjøre noe med den nitriste statistikken i kveld, og samtidig holde liv i det mikroskopiske håpet om å få en Europacupplass ut av denne sesongen.

Følgende Vålerenga-gutter reiser vestover før kampen i kveld, i følge klubbens hjemmesider:

Sascha Burchert, Michael Langer, Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Simon Larsen, Alexander Mathisen, Kjetil Wæhler, Enar Jääger, Christian Grindheim, Sander Berge, Herman Stengel, Melker Hallberg, Rasmus Lindkvist, Daniel Fredheim Holm, Elias Mar Omarsson, Ghayas Zahid, Daniel Braaten, Deshown Brown.


Samtidig som det er avspark i Haugesund droppes pucken i Sarpsborg. Der gjester Vålerengas Iskrigere Sparta Sarpsborg, som ligger på andreplass på tabellen.

Mens Vålerenga har tapt tre av sine fire siste kamper har Sparta vunnet tre på like mange forsøk. Vålerenga har dermed muligheten til å ta på seg underdogs-stempelet som kler dem veldig godt denne sesongen, og slå nedenfra.

Sparta Sarpsborg har bestemt seg for å åpne dørene til denne kampen, og inviterer til gratiskamp. Hører dere Vålerenga Hockey? Et eksempel til etterfølgelse før det utsatte oppgjøret mot Lørenskog.


Vålerenga har per i dag fire keepere i A-stallen, og alle fire er på utgående kontrakt. Møller, Hirschfeld, Langer og Burchert har altså en uavklart framtid i klubben, og Vålerenga undersøker mulighetene for å hente inn en ny sisteskanse.

Her på Aperopet har vi tidligere skrevet om at Kjetil Rekdal og keepertrener Gjermund Østbye var på tur over grensa for å finsikte IFK Gøteborgs reservekeeper Marcus Sandberg

Nå viser det seg at klubben også har vært i kontakt med Aalesunds unge keeper Sten Grytebust. Sunnmørsposten kunne i går fortelle at Vålerenga har gitt Grytebust to konkrete tilbud, men at begge er blitt avvist av keeperen selv.

Alt tyder altså på at det ikke blir noen gjenforening mellom Rekdal og Grytebust på Valle, og Marcus Sandberg virker å være det alternativet klubben sikter seg inn mot på keeperplassen.


Allerede klokka 13.00 i dag møter rekruttlaget Kjelsås på hjemmebane, i sesongavslutningen i Oddsenligaen. Vålerenga 2 kniver fortsatt med Stabæk 2 om å bli Norges beste rekruttlag, og med poeng i dag vil rekruttene sette ny poengrekord for VIF 2.

Aperopet kommer tilbake med en egen sak om kampen mot Kjelsås i løpet av formiddagen, inkludert KWRs stream fra kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *