Engamorgen 2. februar: Sander Berge blir

Sander Berge. Foto: grydis.no.
Sander Berge i drakta han skal ha noen måneder til. Foto: grydis.no.

Den internasjonale deadline day sender ikke Sander Berge til West Ham. Ellers utvider markedsavdelingen i Vålerenga Fotball med to. Det pluss noen småsaker er hva Engamorgen har å by på den første tirsdagen i februar.

Sander Berge

Da Sky Sports i går formiddag siterte Slaven Bilic på at han var begeistret over klubbens nye signering Emmanuel Emenike, og at dette var West Hams siste i årets første registreringsvindu, ble det klart at Sander Berge tar et halvt år til i Vålerenga.

I løpet av kvelden sa norske medier videre at Sander Berge konsentrerer seg om Vålerenga nå.

Berge var den eneste deadline day-aktøren som egentlig var direkte relevant for Vålerenga. Basert på ståa oppfatter Aperopet løsningen som den best tenkelige for Vålerenga. Berge viste i årets første treningskamp at vi vil få mye nytte av ham i løpet av sesongen. Og Vålerenga har gitt The Hammers tydelig beskjed om at man forventer en solid sum før Berge skifter beite. Likevel trenger man vel ikke være verken rakettforsker eller spåmann for å tro at Berge kan komme til å forsvinne til sommeren. Sånn har fotballen blitt.


Mer energi i Italia

Det engelske overgangsvinduet var mer energisk enn det norske, i hvert fall i denne videoen av en italiensk reporter utenfor Stamford Bridge.

 


Ny salgssjef i Vålerenga

Danske Michael Boll er mannen som skal få folk til Ullevaal

“Et spennende stort prosjekt som må ta tid”
Han har en lang fortid med salg og markedsføring, og når han snakker låter det ikke veldig dansk. Aperopet har googlet seg fram til at Boll har tatt et toårig studie innen markedsføring fra University College Nordjylland. Dette tilsvarer tittelen høyskolekandidat i Norge. Deretter har dansken fylt på med en tilpasset halvannet års idrettsspesialisering på samme høyskole. Til sammen får vi av dette en sports-bachelorgrad med tydelig markedsfokus.
Klubben melder at han har fortid fra Vålerenga, men skriver ikke noe om hva og når. Men dette var før han hadde et internship i den amerikanske nivå to-klubben Ft. Lauderdale Strikers.

Vi ønsker Michael til lykke, også i dag, og ser på andre nyansatte:


Espen Bjørneseth i jobb

Parallelt med Boll meldte klubben at også Espen Bjørneseth er ansatt i klubben.
Målet med denne jobben oppsummeres greit av Espen selv:
– Vi vil få klubber på Oslos Østkant på kamp.
Målet er altså å styrke Oslo-forankringa i klubben. Bjørneseth har en fortid innen mange forskjellige jobber: Har drevet fotobutikk, jobbet som vaktmester, osv.
Best kjent i vålerengasammenheng er han nok som skribent (under nåværende daglig leder i Vif, Morten Nydal) og deretter redaktør på Klanen.no og siden fri supporterblogger på klubbens hjemmesider. Vi tar det for gitt at det er det siste som har bragt han inn i jobben, og føler oss sikre på at forankringen gjør at han yter i stillingen.

Singh blir dansk
Noen kaller ham “Norges Iniesta”. Vi minner også om at Tromsø kalles Nordens Paris fordi det en gang i tida var den eneste byen i Nord-Norge der det var duker på bordene.
Nå skal i hvert fall den tidligere vålerengaspilleren til FC Midtjylland.

Ny sponsor
Vålerenga fotball har skrevet sponsoravtale med advokatfirmaet Grette, i første omgang ut året, melder klubben.
Selskapet har tilsvarende avtale med Vålerenga Hockey fra før.

Morgendagens kamp går 19.00.

Morgendagens kamp mot CSKA Moskva spilles på La Manga klokka 19.00 norsk tid. Noen – deriblant TV2 Sportskanalen som skal sende kampen – tror den begynner 16.00. Det var det opprinnelige tidspunktet, men dette ble endret forrige uke. Onsdag 19.00, i morgen, altså.

Og i dag er det håkki:

Dagens ishockeykamp mot Storhamar går på Jordal Amfi klokka 19.00. Kampen mot laget vi kjemper med om fjerdeplassen på tabellen er en klassiker som ofte ender med sterke følelser og høy intensitet. Billetter kan du kjøpe her.

Èn kommentar på “Engamorgen 2. februar: Sander Berge blir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *