Engamorgen søndag 20. august: August ass

Fortsatt en mann for fremtiden. Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

Det er lov å være skuffet etter gårsdagen, hvis du bare tenker på hva gutta gjorde. Vi prøver å hjelpe deg ut av ditt tunge sinn idag for det finnes gode nyheter.æå

Hva mer er det å si om kampen igår?

Idag kjenner jeg ikke så mange glade mennesker. I sosiale medier virker det som en man satser på gruppetterapi som i og for seg ikke er så dumt, men ikke alle trenger å starte sin egen terapitråd. Spillmessig var jo kampen igår en stor opptur fra de siste kampene og mangelen på en target man var ikke like synlig. Men den var synlig.

Jevnt over en litt mer en ok kamp fra vår side, men de gangene konsentrasjonen sviktet så ble det baklengs og sjanser ut av det. Vi kunne satt et par til.

Kunne, burde, skulle.

Trykk på bildet for vårt kampreferat og børs fra gårsdagen

Vi står igjen med null poeng og vi har fortsatt ikke vunnet etter sommerferien. Er det den berømte augustforbannelsen vi har slitt med tidligere? I såfall vil jeg gjerne flytte cupkampen mot Rosenborg ut i september.

Vi har hatt mange marginer imot i det siste. Oppturen vi skal få med spissen som skulle løse mye har blitt utsatt. Greit, sånn er det bare. Vi griner ikke for det. Marginer er noe du skaper deg selv.

Så la oss gå ut og skape dem.

 


Vålerenga snudde på bortebane

Damene sleit med marginene de også i begynnelsen av bortekampen igår, mot Arna/Bjørnar.

Med 1-0 i rævva før minuttet hadde gått og 2-0 etter fem virket det ikke som det ville bli noen festkveld.

Anne Lise Olsen tente likevel håpet etter 35 minutter og i andre omgang scoret Vålerenga to til, etter utlikning av Gunnhildur Jónsdóttir i det 64. minutt og den enda deiligere overtidsscoringen til innbytter Elise Dana Krieghoff.

Sluttresultat 2-3 altså.

Så mens vi er redd for guttas form inn mot ny stadion, ser det ut til at damene er mer og mer klare for å åpne Vålerenga Kultur og Idrettspark. 

 


Enkeltbilletter utsolgt. Fortsatt noen Vallekort igjen

Det er ingen enkeltbilletter igjen til seriekampen mot Sarpsborg 08, 10. september. Såpass bra har salget gått at klubben allerede merker trøkket videre mot neste hjemmekamp der igjen, mot Brann 24. september.

Du har fortsatt muligheten til å sikre deg Vallekortet, som gir inngang til de resterende seks hjemmekampene og forkjøpsrett på plassen din til neste sesong, men det er ikke mange av dem igjen.

Ifølge klubbens sider er dette status p.t:

  • Patriotfeltet (Vålerengatribunen) 108 plasser
  • Familie (Vålerengatribunen) 181 plasser
  • Hovedtribunen 47 plasser
  • Supportertribunen 191 plasser

Så 527 plasser igjen der altså.

Du begynner å få litt dårlig tid. Følg intruksene i denne linken så løser det seg forhåpentligvis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *