Engamorgen mandag 16. oktober: #Winning!

Forrige uke var en bra uke. Full seier på torsdag, og ny runde med vinning igjen i går, i en helg hvor Vålerenga 2 også beholdt plassen i 2. divisjon. Godt innafor.

 

Vinning #1

Det Aalesund-laget er skikkelig tynn suppe. Men Vålerenga fremstår endelig som et lag som spiller med overskudd. Det samme laget som starta mot Haugesund starta igjen mot Aalesund, og det var total overkjøring fra start. Chiddi spilte til en åtter på Aperopet-børsen, Grindheim og Stengel regjerte midtbanen, Tollås og Jääger var et sylskarpt stopperpar, Robban hadde fortsatt Autobahn ned på høyresida, og Kjelsrud river, sliter og scorer.

Det var rett og slett en helt rå kveld. VG melder om VIF-party, TV 2 har fokus på Chiddi, faktisk har selv Dagbla positiv vinkling etter denne matchen!

En fabelaktig kveld på stadion, dette blir en bane bortelaga kommer til å frykte. Så det er sånn det er å ha sin egen hjemmebane..?

Deilig jubel etter matchen også da spillerne kjørte ropet ute på matta:

«I Oslo by, der herjer vi»

Opslået af Vålerenga Fotball Elite på 15. oktober 2017

 

Få også med deg garderobetalen til Ronny, hvor han inviterer gutta på Øst i kveld.

Direkte fra garderoben etter seieren over Aalesund

Opslået af Vålerenga Fotball Elite på 15. oktober 2017

 

Med dette er vi i skrivende stund inne på øvre halvdel av tabellen, og det med 0 i målforskjell, dere!

Neste stopp: Stavanger, hvor vi kan slå en solid spiker i Viking-kista og fortsette klatringa. Det er 15 poeng til å spille om!


 

Winning #2

Frisk-Asker er av de fleste utpekt til å bli seriemestere, men gutta fra Oslo Øst tråkka til i Askerhallen. Det startet riktignok ikke spesielt bra, med utvisningsbonanza til oss. Vi hadde allerede ryki på to tidlige tominuttere da Martin Laumann Ylven var *litt* ivrig og sendte en Askerfyr flyvende ca tre meter med hodet rett i vantet. Det ble disp for takling bakfra. Og vi var ikke fornøyd med det, men røyk på hele tre tominuttere til. Frisk hadde 21 skudd i første periode og spilte mye i overtall, men vi klarte å holde det til 0-1.

De to neste periodene skal jeg innrømme at jeg ikke så, for da var jeg på fotballkamp. Men TV2 har video, og dæven: Rasmus Ahlholm scorer to nydelige mål, og Øksnes legger på til 3-1 til pause. Mere Ahlholm i siste periode sammen med en scoring av Colin Spaberg Olsen fra død vinkel.

5-1 målet til Ahlholm er pur klasse da han får pucken etter vi vinner droppen, drar av en mann også skyter et knallhardt håndleddsskudd rett i vinkelen.

Se alle målene

Dermed klatret også hockeygutta opp på øvre tabellhalvdel, foran blant annet Stavanger og Lørenskog. hehe…

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen mandag 16. oktober: #Winning!

  • 16. oktober 2017 i 12:34
    Permalink

    Kommentar unødvendig !!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *