Engamorgen mandag 30. april: Fremtid og grøftegraving

Er dette fremtiden? Foto: Vålerenga Fotball

Unge rekrutter skuffet rutinemessig, norsk hockey ser frem til en lysere fremtid på to områder, og vi blir nødt til å titte nedi en grøft vi trodde vi hadde forlatt.

 Første tap for rekruttene

Et veldig ungt Vålerenga 2 hadde en tilsynelatende komfortabel 2-1 ledelse til pause, men tapte til slutt 3-2 for Brattvåg. Et par bommer av keeper Kristoffer Klaesson ble avgjørende, men det var i det hele snakk om kollektiv svikt.

Felix Horn Myhre var nok den store forskjellen. Han var god i første omgang, men ble av uante grunner byttet i pausen. Etter det mistet vi kampen totalt.

Men hvis vi velger å se positivt på det. Kanskje han er den dype midtbanespilleren vi etterlyste i gårsdagens Engamorgen.

 


Positiv grøftegraving

Jeg tok meg en tur ned til det gedigne hullet der Iskrigernes nye storstue er under oppføring.

Alt prat om ruinpark og alt mulig, det kribler litt i hockeyfoten(!) når du ser at tribunene er under oppføring.

Nye Jordal Amfi under oppføring

Jeg liker spesielt at man har farget bakken med røde og blå presenninger.

 


Apropos grøftegraving

Det ser endelig ut til at vi blir kvitt Lørenskog Ishockey.

Lørenskog Kommune har avvist søknaden til Lørenskog Ishockey om økonomisk hjelp for å unngå konkurs. Kravet på LIK går ut 3. mai, og visstnok ba de kommunen om 916 000 kroner.

Dette ser ut som det går riktig vei.

 


Litt mer om grøftegraving

Denne gangen har grøftegraverne fortsatt muligheten til å komme seg opp igjen. Vi hadde håpet å la Molde forbli i glemmeboka inntil bortekampen i sommer.

Noen timer før gårsfagens kamp, på Røkkeløkka, fikk Odds supportere beskjed av Moldes sikkerhetssjef at ingen bannere ville slippe inn på bortetribunen.

Det førte, selvfølgelig, til en god del reaksjoner fra mange hold. Til slutt måtte romsdalingene krype til korset og ville istedet “screene” bannerne som kommer inn. Fortsatt ikke bra, men ikke helt Nord-Korea altså.

 Ærlig talt Molde, hvor hårsår er du når du frykter bannerne til Oddrane?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *