Engamorgen torsdag 21. juni: To nye spillere inn

Roy Johansen fikk i går to nye navn inn i stallen. Foto: vif-hockey.no.

Da vi for en drøy måned sida skrev om at Lørenskog hadde gått dukken fikk vi litt velfortjent pepper i sosiale medier for at vi hadde brukt overskriften ”Takk for alt, Lørenskog”. Det er jo tross alt ingen ting å takke Lørenskog for.

Men nå viser det seg at vi bare var tidlig ute med å takke for at vi fikk overta store deler av spillerstallen deres.

I går kom det nemlig to meldinger om nye spillere inn i Vålerenga hockey. Begge kommer rett fra konkursboet på Romerike.

 

Førstemann inn var Mats Trygg. Mannen som de siste fem årene har spilt i Lørenskog, men som før det har vært i utlandet, nærmere bestemt Sverige og Tyskland, siden 1999/2000-sesongen. At 42 år gamle Mats har en god porsjon rutine å ta med inn i spillergruppa er det liten tvil om.

 

I velkomstintervjuet med vif-hockey.no trekker han fram nettopp rollen som en rutinert ”pappa-figur” som en av sine styrker, i tillegg til at han nevner sine allround-egenskaper:

 

– Føler jeg er en allround spiller, med bra ferdigheter. Er fortsatt kvikk og god på skøyter. Har et godt overblikk og en god forståelse for hockey, den mister man aldri. Jeg har alltid trent bra, er lett-trent og har gode gener. Fysikken er fremdeles en av mine styrker. Til tross for at jeg har blitt “gammel” har jeg klart å beholde fysikken. Føler jeg er der jeg alltid har vært, og har klart å utvikle meg sammen med hockeyen.


Nummer to som ble bekrefta klar for klubben i går kan nok ikke skryte på seg like mye erfaring og rutine som Mats Trygg, men 21 år gamle Petter Grønstad er et spennende talent som har gått gradene i Lørenskog.

 

Velkommen til Vålerenga, begge to!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *