Hockeyen gikk på en smell – typisk Vålerenga.

Foto: Grydis.no

Hockeyen gikk på en smell – typisk Vålerenga. Fotballen skal innta Bærum og Unge talenter har fått smake på trening av A-lags trenerne.

 

Advarsel Enga er tilbake

Vålerenga skulle til Ringerike og hente 3 enkle poeng. Men ingen kamper i GET ligaen er enkle om man undervurderer motstanderen. Og med 0-0 i første periode regnet jeg med at spillerne hadde fått beskjed om å gjøre ting enkelt. Gå fort på skøyter, ta gode pasninger og spille sammen. I stedet kom Ringerike ut og ville mest. 2 kjappe mål og tilslutt 3-0 etter to perioder. Antar at det ble hårføner i pausa. Og det sto 3-3 etter full tid. I sudden gamblet Vålerenga og tok ut keeper, det straffet seg og 4-3. Nå ble det tap, men det å ta ut keeper viste en vinnervilje som jeg liker. Så får vi heller slå hardt tilbake. Første sjanse er mot Lillehammer borte på lørdag kl 16.00

Som alltid har TV2 oppsummering her.

 


 

Stabæk borte
Lørdag kl 15.30 på Nadderud mot et Stabæk lag som er godt planta i nedrykksstriden. Stabæk gikk på en smell mot Lillestrøm borte sist. De leda 1-2 i det 70 minutt, men maktet å ryke 3-2. Dermed er Stabæk på kvalikplassen, på kun bedre målforskjell enn Start. Vålerenga derimot skal se oppover, vinne 3 poeng og fortsette klatringa. Hørt det før? Nettopp! Her må det virkelig nullstilles, ikke tro at noen kamper er enkle. I fjor tapte vi 4-2 på Nadderud, i år forventer jeg å se et Vålerenga som vil vinne, som ikke faller sammen som et korthus ved litt motgang, men som går i krigen med brystkassa først. Vi forventer som tidligere skrevet 7 seire på rad. Vi er nå 1 av 7.

Vi er tildelt 592 billetter, noe som er 12% av stadion. Kikkertsvingen er ikke lengre godkjent som tribune, og takk for det, så vi er plassert i ene enden av langsiden. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd, da dette er billigere enn i luka.

 


 

Samspill gir mål

I et intervju på klubbens sider snakker Ronny Deila om de gode relasjonene mellom Finne og Johnson. Finne hadde 2 målgivende til Johnson mot Start, og Johnson hadde 1 målgivende til Finne.

Sam Johnsen har forøvrig satt 10 mål nå. På 20 kamper. Han er 4 mål bak Marcus Pedersen på lista.

 


 

Unge talenter
Vålerenga G14 har denne uka Elitedager på stadion. Denne uka fikk de også en økt med Deila og Lunov. Bra å se at det satses hardt nedover i Vålerenga.
Mer på klubbens sider.

Èn kommentar på “Hockeyen gikk på en smell – typisk Vålerenga.

  • 4. oktober 2018 i 13:43
    Permalink

    alltid interessant å lese denne bloggen. Ja VIF fotball må gå i krigen her. Ikke minst så må de EVNE det. Det holder ikke alltid å ville

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *