Før helgen

Sexy Sam med godt tak på Strømsgodset. Foto: Grydis.no

Fotballen skal spille borte i Drammen, hockeyen er tilbake etter tapet mot Oilers og damenes siste hjemmekamp for sesongen. Åge Hareide mener at Oslo burde samle et lag mot Vålerenga, Oslo City Vest neste?

 

Bitter mann…
Flamur Kastrati velger vinklingen “Viser Vålerenga hva de går glipp av”. Samt påstanden om at han får dritt fra tribunen igjen. Selv er jeg i tvil, ville Kastrati vært rett mann i Vålerenga? Og hvem sin plass skulle han tatt? Ronny Deila svarer høflig når han blir spurt og Kastrati, og at “Killer instinktet” hans hadde vi trengt i kampen mot Kristiandsund, men at vi egentlig har det i egne spillere. Uten at vi så det i 0-2 kampen.

 

Strømsgodset borte
Lørdag 18.00 spiller vi borte på Gamle (kunst)gress. Fra Strømsgodset meldes det at Marcus Pedersen er ute resten av sesongen med en skulderskade som må opereres. Noe som vel betyr at ut går det en spiller som alltid scorer mot oss og inn kommer Mos. Altså mye det samme. Herman Stengel melder i en DT+ sak at han spår “Drømmereprise”. La oss ikke gi han det.

Godset har ikke vunnet hjemme siden 5 August, de har fire uavgjort og ett tap. Så da har Vålerenga nok en gang mulighet til å vise styrke, gå rett i strupen på Godset og score tidlig og drepe kampen. La oss avslutte sesongen skikkelig!

 


 

Oslo City Vest?
Åge Hareide har i et intervju i Dagsavisen  ment at Oslo savner et skikkelig derby som fyller opp stadion. Og drar frem FC København som en bra måte å slå sammen flere lag for å lage et storlag. Høres litt ut som noe Atle Brynestad ville gjøre i sin tid. Den gangen vi hadde toppbedriftene Smart Club og FC Lyn Oslo. Så mulig Atle Brynestad ikke er beste mann å ta slike råd fra?

Åge Hareide er i det minste fornuftig nok til å forstå at Vålerenga aldri kan bli med i et slikt sammenslått plastikklag. Han foreslår navnet Oslo City Vest, noe som vel høres ut som bedriftslaget til de sammenslåtte bedriftene Oslo City og CC Vest. Jeg klarer meg godt uten.

 


 

Vålerenga Hockey
Vålerenga hadde full kontroll i Fredrikstad mot Stjernen. Trygg fikk gå veldig upresset i andre minutt og satte pucken fint bak Stjernens keeper. I slutten av perioden setter Lindström to mål til. Og spesielt det siste viser hvorfor Stjernen er der de er på tabellen. Sekundene skal egentlig bare renne ut og ta pause på 0-2, i stedet blir tre mann stående og se på at Lindström setter enda et mål.

Resten av kampen har Vålerenga kontroll og vinner tilslutt 2-5. TV2 har alle målene. Hjelper ikke å ha GET ligaens mest meritterte trener, når laget ikke er bra nok.

Søndag spiller vi hjemme mot Ringerike Panthers, en kamp hvor Vålerenga virkelig må vise at forrige møte var et arbeidsuhell. Her forlanger jeg full innsats fra første dropp og overbevisende seier.

 


 

Vålerenga Damer
Lørdag 13.00 spiller damene siste hjemmekamp for sesongen. Mot et Arna-Bjørnar som har vært farlige på bortebane. I Bergen tapte vi 3-2 i sommer. Kampene mot Arna-Bjørnar har vært målrike 10-10 i målforskjell på 10 kamper (2-1-2). Vålerenga mobiliserer for å vinne tilskuersnittet (og kampen), en kamp vi leder såvidt foran Sandviken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *