Aperopet tester: Henger’n

Pølsene var gode! Foto: FrankO/Aperopet.no
Pølsene var gode! Foto: FrankO/Aperopet.no

Én av grunnene til at Vålerenga valgte Ullevaal foran Bislett var VIP-tilbudet på nasjonalarenaen. Men hvordan er det egentlig å føle seg veldig important på Ullevaal? Aperopet har testa “Henger’n”.

VIP-mulighetene var rett og slett for dårlige på Bislett Stadion kontra Ullevaal Stadion, og dette var én av flere grunner til hvorfor Vålerenga valgte å bli der i 2016-sesongen og halve 2017-sesongen før vi flytter hjem til Valle.

Vålerenga har tre VIP-segmenter på Ullevaal Stadion per i dag. Disse er:

“Restaurant” – inngang E – 3 etg:

I restauranten blir det servert varm og kald buffet med mineralvann og øl inkludert i prisen frem til kampstart. Kaffe, te og kakao inkludert under hele arrangementet. I restauranten er det dekket opp med langbord hvor klubben har bespisning fra faste Hospitality-kunder uten sponsoravtale, sponsorer og andre som ønsker en hyggelig opplevelse før, under og etter kamp. Her har dem også bord til dagens matchsponsor for 12 personer. Vålerenga disponerer totalt plass/bord for 350 personer til hver hjemmekamp. Billettene er på langsiden over vestbredden (3 rader langs hele vestbredden).

Pris pr person – 1 350 kr eks. mva (1 543 inkl. mva)  

 

“Bohemen” – inngang F – 3 etg:   

På Bohemen må man kjøpe pølser, øl og mineralvann, men kaffe, te og kakao er inkludert under arrangementet.  På Bohemen er det sittegrupper med free seating og stå-bord. Dette er et enkelt VIP konsept i helt nyoppussede lokaler i VG svingen. Klubben disponerer totalt 800 plasser på Bohemen-konseptet til hver hjemmekamp. Billettene er i VG svingen – 3 rader mellom øvre/nedre VG-tribuneseksjon (rett over bortesupporterne).

Pris pr person – 400 kr inkl. mva

 

“Henger’n” – Inngang 2 – 4 etg:    

På Henger’n blir det servert pølser, pizza, øl og mineralvann. Man får utdelt armbånd med 3 matenheter + 2 drikkeenheter ved ankomst til Henger’n. Her er det også mulighet til å kjøpe ekstra enheter for 25,- pr enhet. På Henger’n er det stå-bord for bespisning og drikke. Klubben disponerer totalt 600 plasser på Henger’n-konseptet til hver hjemmekamp. Billettene er på langsiden over pressetribunen på Telenor tribunen. Fantastiske plasser.

Pris pr person – 850 kr eks. mva (978 kr inkl. mva)      

 

Henger’n er mest populært for partnere og supportere som ønsker et litt uhøytidelig VIP-segment,  mens restauranten blir brukt mer til kundepleie og som en businessrelatert samlingsplass for de litt større partnerne. I restauranten har de også mange hospitality-kunder som kun ønsker dette konseptet i Vålerenga Fotball-sammenheng. Det er typisk kunder som ikke har eller ikke ser at de har behov for B2B-delen gjennom et sponsorsamarbeid med klubben. De velger heller da å “sponse” Vålerenga Fotball gjennom restaurant/hospitality-segmentet.

 

Aperopet tester: Henger’n

Aperopets to grunnleggere tok turen på Henger’n til kampen mot Bodø/Glimt for en drøy uke siden. Her er vår rosablogg fra opplevelsen.

Armbåndet ga deg tre matenheter og to drikkeenheter. Foto: FrankO/Aperopet.no
Armbåndet ga deg tre matenheter og to drikkeenheter. Foto: FrankO/Aperopet.no

Inngangen åpner en og en halv time før kampstart (en halvtime tidligere enn resten av stadion) og innslippet gikk smertefritt på vanlig måte på Ullevaal. Det var ingen ransakelse og intim berøring fra vaktene. Etter en lang tur oppover stadionanlegget kom vi endelig fram til selve inngangen. Der sto et stort vaktkorps klare til å feste på oss slike fancy armbånd man får når man er en veldig viktig person.

Armbåndene hadde fem tapper som illustrerte fem bonger: Tre til mat og to til drikke. Bare riv av en bong og gi den til den hyggelige personen bak boden du besøkte. Det var en rekke boder som hver spesialiserte seg på ulike ting: Én bod til pizzaer, én bod til pølser og én bod til drikke.

 

 

Pizzaen kom fra Domino's som leverer fersk pizza flere ganger i løpet av kampen. Foto: FrankO/Aperopet.no
Pizzaen kom fra Domino’s som leverer fersk pizza flere ganger i løpet av kampen. Foto: FrankO/Aperopet.no

 

Pizzaene kom i ulike variasjoner fra Vålerenga-sponsor Domino’s. Den holdt en bra temperatur og er som Dominos-pizzaene man bestiller hjem. Pølsene var gledelig nok fra Aakeberg Skoglund som er kjent for høy kvalitet. Man kunne også velge mellom brød eller lompe (eller begge).

 

 

 

 

 

Tilbehøret til pølsene og pizzaen var meget imponerende. Foto: FrankO/Aperopet.no
Tilbehøret til pølsene og pizzaen var meget imponerende. Foto: FrankO/Aperopet.no

Utvalget av tilbehør var ganske enkelt fantastisk. Fersk og rå løk, stekt løk, kål (?), mange variasjoner av både dressinger, ketsjuper og senneper man tok på selv.

Selv om det var en del folk rett før kampstart, og i pausen, var det aldri lang ventetid på verken maten eller drikken. Dem hadde organisert seg på en bra måte og forarbeidet var langt, langt bedre enn hva vi er vant med å se nede på tribunen.

Drikkeutvalget sto mellom mineralvann og øl. Øllet var halvlitersbokser med Carlsberg fra Ringnes. Denne kunne man ikke ta med seg ut på tribunen. Mineralvannet kom i 0,4 liters plastglass man kunne ta med seg på tribunen. Det tok rask tid å få drikken selv om det var mange tørste mennesker her denne dagen. Og siden alt kom fra flasker og bokser var den ikke utvanna noe som er et stort pluss.

 

Kaffe, te og kakao var tilgjengelig gratis. Foto: FrankO/Aperopet.no
Kaffe, te og kakao var tilgjengelig gratis. Foto: FrankO/Aperopet.no

 

 

Kaffe, te og kakao var tilgjengelig gratis uten bonger gjennom hele kampen.

 

 

 

 

 

Stort lokale med stå-bord. Foto: FrankO/Aperopet.no
Stort lokale med stå-bord. Foto: FrankO/Aperopet.no

 

Lokalet har plass til 600 personer og besto av en rekke av disse stå-bordene som så ut som sølvlakkerte oljefat. Det ga en herlig avslappende og jordnær atmosfære.

Det var mange boder hvor man kunne få mat og drikke, det var nok av søplekasser og det så rett og slett ganske fint ut.

 

 

 

 

André Muri (lagt opp) og Kjetil Wæhler (suspendert) tok turen innom for en intervjurunde før kampen. Foto: FrankO/Aperopet.no
André Muri (lagt opp) og Kjetil Wæhler (suspendert) tok turen innom for en intervjurunde før kampen. Foto: FrankO/Aperopet.no

Et utvalg av spillere som av en eller annen grunn er utenfor troppen kommer innom hvert enkelt VIP-konsept ca. 30 minutter før kampstart, med siste info om lag, motstander og litt generelt.

Vålerenga har mer eller mindre faste ambassadører som intervjuer spillerne, slik som Egil «snappern» Johansen, Knut Arild Løberg, Lasse Eriksen, Jo Bergsvand og Johan Golden.

Denne gangen var det André Muri (lagt opp) og Kjetil Wæhler (suspendert) som stakk turen innom.

 

 

 

 

Plassene til Henger'n. Foto: FrankO/Aperopet.no
Plassene til Henger’n. Foto: FrankO/Aperopet.no

Plassene på tribunen var på Telenor Øvre – rett under pressetribunen. Man får ikke stort bedre plasser enn dette på stadion. Setene var vanlige og man praktiserte nummererte billetter. Det var ikke fullt da vi var der så vi fant oss en rolig plass for oss selv – sære som vi er.

Man sitter godt under tak. Den eneste ulempen er at det kan bli kaldt om det blåser og vi befinner oss i november.

Det var knapt nok noen som helst på Ullevaal denne dagen, og med tanke på resultatet var kanskje det like greit.

 

 

Utsikten var det ingenting å  si på! Foto: FrankO/Aperopet.no
Utsikten var det ingenting å si på! Foto: FrankO/Aperopet.no

 

Så hvordan er det å være på VIP på Vålerengas kamper? Har man penger og har lyst på litt mer så er Henger’n et bra konsept. Det er likevel ganske åpenbart at her er det folk som har kontakter med Vålerengas sponsorer som utgjør majoriteten på kampene. Selv om man bare får to drikkeenheter så er prisen på 25 kroner utenom langt fra avskrekkende og langt bedre enn hva man får på for eksempel på Dolly Dimple’s utenfor.

Det er kjekt å kunne ta seg en øl og en matbit både før og underveis i kampen uten å stå i lange køer så man går glipp av kampen. Det er også kjekt å bli behandlet som et menneske når man går gjennom billettkontrollen. Ingen innpåslitne vakter som skal på innsida av intimsonene dine for å luke vekk en Underberger eller to.

Servicen var upåklagelig og plassene perfekte. Dette er dog ingen plass for stående og syngende supportere, men et alternativ til de øvrige tribuneseksjonene på Ullevaal Stadion.

Dersom du ønsker VIP-plasser kan du enten kjøpe de i Sjappa eller gjennom markedsavdelinga ved salgssjef Glenn Jensen i Vålerenga Fotball.

 

Aperopet fikk to billetter til Henger’n av klubben mot at klubben får bruke bildene Aperopet tok. Det er Aperopets redaksjon som har skrevet teksten uavhengig av klubben. 

 

2 kommentars på “Aperopet tester: Henger’n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.