Reisebrev fra Belgia

Foto: Skog

Vel hjemme, trygt plassert med en flaske taxfree-vin foran pc’en på hjemmekontoret, skal jeg forsøke å berette om reisen for å bevitne Vålerengas førstelagsherrer korte svipptur til kontinentet. Det ble et spennende og behagelig gjensyn med det å reise, men også en klar påminnelse om at det neppe er noe Vålerengas herrer skal gjøre på nytt med det første.  

Av: krusedulrik

Les mer…

Engamorgen onsdag 28. februar: Peter Godly Michael har signert

Peter Michael er klar for Vålerenga Skjermdump: vif-fotball.no

Helt siden den nigerianske 19-åringen med det velklingende mellomnavnet scoret i sine to første opptredener i den blå drakta, har det nærmest vært et folkekrav blant Vålerengas supportere om at Michael måtte få en kontrakt. Nå er kravet hørt, for i går kom nyheten om at Peter Godly Michael har signert en avtale som knytter ham til Vålerenga de fire kommende sesongene.

Les mer…

Vålerenga-fansens retningslinjer for klubbdrift

Foto: Klanen

Vålerenga-fans har mange og sterke meninger om hvordan klubben drives. Gjerne mange meninger på en gang, de kan ofte være motstridende, og kun basert på egne antagelser uten noen som helst rot i virkeligheten. Disse meningene kringkastes på nettet, så basert på disse meningene har jeg laget et sett regler for hvordan Vålerenga Fotball skal drives:

Les mer…