Engaformiddag 20/5-15: Nær halvparten av supporterne er borte

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Publikumsnedgangen i norsk fotball viser seg også hos supporterklubbene.

Men først litt økonomi. Som nevnt i går er Vålerenga nå i gul sone, men det betyr ikke at faren er over. Vålerenga må fortsatt følge sin handlingsplan for å ikke havne i rød sone igjen. Noe mer nytt om dette er det faktisk ikke. No news is good news, regner jeg med.


Sporten.com har gått gjennom medlemstallene for supporterklubbene fra 2009 til i dag, og det viser seg at rundt halvparten av medlemmene har falt fra disse drøyt fem årene. Fra 10.200 medlemmer i Klanen i 2009 er det rundt 6.000 igjen i år. Det er en tredjedel av samtlige medlemsmasser i supporter-Norge.

Sjekk alle tallene hos Sporten.com.

 

Èn kommentar på “Engaformiddag 20/5-15: Nær halvparten av supporterne er borte

  • 21. mai 2015 i 13:52
    Permalink

    Mista desverre 2 medlemmer fra meg, da det ikke lenger er barnepris på unga.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *