Vålerenga – Rosenborg 1-0: Så jævla enkelt!

Ok kanskje ikke så enkelt. Men det passer oss bedre å spille mot et lag som ikke murer igjen alt foran egen 16-meter.

Allikevel så var det ikke spesielt bra at Adekugbe må ut etter bare to minutter. Han hopper tidlig, svever høyt og header bort en ball, mens Rosenborg-spilleren går i kroppen på han og skader han. Selvsagt frispark til Rosenborg, det. Det var et forvarsel om at her har vi en dommer som ikke er klar for denne oppgaven. Og verre skulle det bli.

Les mer…

Stabæk – Vålerenga 1-1: Feigt, slapt og skuffende

Nadderud har ca alltid vært en kryptonittbane for oss. Denne forbanna potetåkeren ute i sosseland. Det er som om hele stedet er forheksa. Et grusomt sted hvor fæle handlinger er begått langt tilbake i tid, hvor dårlig energi ligger igjen og suger livsgleden og energien ut av deg mens kråker sirker over og venter på at livskraften skal ta slutt. Mordor med tennisbaner.

Les mer…

Vålerenga – Mjøndalen 4-1: Denne hadde vi tapt ifjor.

Mjøndalen er et lag vi skal slå. Hver dag, hele uka – to ganger på søndagene. Men samtidig er Mjøndalen et lag som er gode på å følge kampplanen sin, og i dag var planen å hindre Kjartansson å få gode baller å jobbe med. Dette gjorde de ved å markere ut Bjørdal, Osame og Borchgrevink, slik at de ikke fikk servert innlegg til Kjartansson.

Les mer…