Vålerenga – Sandnes Ulf 8-0: Enga på topp

Det skal vanskelig gjøres å få en bedre følelse inn mot sommerpausen enn å nedsable et utrolig tafatt Sandnes Ulf. De var utrolig tannløse og tafatte hele kampen igjennom. Dette er selvfølgelig fordi vi spilte de dårlige, men også mye takket være at de hele kampen igjennom ser ut som hodeløse kyllinger i veldig mye av det de foretar seg. Thomas Pereira er ny trener for Sandnes Ulf, og jeg tipper han lurer på hva som skal gjøres med forsvarsspillet til klubben.

Les mer…

Ranheim – Vålerenga 1-3: Gutta gjentok ikke gamle synder

Det ligger en forventning over Vålerenga 2023 og 2024 som stort sett alle med hjertet godt plassert på Oslos beste østkant dessverre sliter med at klubben gjerne lever opp til. Denne forventningen er like hyggelig som en inngrodd tånegl du bare ikke klarer å få orden på. Vålerenga kommer til å føre kampen og høyst sannsynlig fortjene seieren, men motstander kommer til å utnytte et par øyeblikks uoppmersomhet og gutta kommer ikke til å evne å ta tilbake kampen. I Vålerenga er det kort vei mellom forventning og forbannelse. 

Les mer…

Aalesund – Vålerenga 0-2:

Vi er fortsatt ikke friskmeldt, men vi fortsetter å vinne og klatrer på tabellen. Dette gir forhåpentligvis også mer ro og selvtillit i spillergruppa. Aafk borte er i utgangspunktet ikke en enkel kamp, og alle som har fulgt Vålerenga en liten stund har sett laget tape kamper der vi burde ha vunnet. Men bortsett fra en liten periode i første omgang har vi god kontroll på Aalesund.

Les mer…