Engamorgen 3. november: Mye å spille om når eliteserien avsluttes til helga.

Kjetil Wæhlers bønn får ingen sympati av dommer Hafsås mot Molde. Foto: Grydis.no.
Kjetil Wæhler kan gi alt uten å være redd for gule kort i sin siste kamp for Vålerenga noensinne mot Viking i Stavanger søndag. Foto: Grydis.no.

I midten av ei stille uka ser vi fram mot siste runde, der topp og bunn er avgjort, men hvor det innimellom skal kjempes om medaljer, sikre plasser og øvrige plasseringer. Det er fortsatt voldsomt mye som står på spill i Eliteserien 2016.

Les mer…

Engamorgen mandag 31. oktober: Fineste stadion i Eliteserien

Skjermdump VIF-Fotball
Skjermdump VIF-Fotball

Vålerenga Fotball spiller i Eliteserien i 2017. Det er endelig sikkert, så frykten for å ha fineste stadion i førstedivisjon kan endelig slippe taket. Damene avgjør bunnstriden i Toppserien og Iskrigerne tar en liten ferie. Ferie, eller helst verre, foreslås også for flere av våre motstandere.  Les mer…

Engamorgen 27. oktober: Penga rår!

Går det mot slutten for Vålerengas møter med Rosenborg? Foto: Grydis.no
Christian Grindheim diskuterte andre ting enn lønn med Rosenborg på Ullevaal i sommer. Foto: Grydis.no

Det er tre dager igjen til Vålerenga-Lillestrøm. I kveld er det i stedet et ordentlig derby, da Vålerenga møter Manglerud/Star i Jordal Amfi. Gårsdagen bød på et stadionmøte som tydeliggjorde hva som skjer med fotballen neste år, men vi begynner med å se på pengene i fotballen.

Les mer…

Engamorgen søndag 23. oktober: Kniven på strupen. Null problem

Keepertrener Gjermund Østby stiller med ny sveis for anledningen. Skjermdump: vif-fotball.no
Keepertrener Gjermund Østby stiller med ny sveis for anledningen. Skjermdump: vif-fotball.no

I en begivenhetsrik Vålerenga-lørdag sto rekruttfotballen med knivbladet godt plassert mot strupehodet. Vi kjente lukten av blod, i både fotball og hockeykampen. Hvordan kampene endte bør fungere som inspirasjon for gutta som besøker Tromsø i dag. Dette tar vi. Les mer…