Angsten brer seg

Foto: Eivind Hauger / Flickr

Jeg liker ikke derbyer jeg. Særlig ikke de mot Lyn, men det er kanskje fordi vi tapte ca hele tida. Det er noe med at de kampene er verre å tape enn deilig å vinne. Såfremt du ikke cruiser til seier eller avgjør dramatisk ala Bård Finne i siste sekund. Det var ganske fett.

Men stort sett er derbyer forbundet med bekymring. Og nå er alt oppskrudd til maks. Også bekymringene.

Les mer…

Vålerenga – Tromsø 1-0: En seier for fotballen

Noen seire er deiligere enn andre. For denne kampen var et gufs fra fortida. Ikke nødvendigvis fra i våres hvor det var rakning i begge ender, men i fjor, og årene under Deila og Rekdal 2. Et hjemmelag som ikke finner ut av ting, manglende bevegelse og intensitet, og et bortelag som kontrer og er skumle og driver med massive mengder shithousery. Takk og lov hadde vi et fabelaktig stopperpar.

Les mer…

Aalesund – Vålerenga 2-2: Reddet av sluttspurt

Det så ut til å bli samme gamle leksa, og det var det forsåvidt også. Mye ball, få sjanser og feil bakover. Men takket være noen bytter og en fin scoring fra Dicko Eng, så spilte gutta med den desperasjonen som vi så i 2. omgang mot Godset, og denne gangen berget vi poeng. Men det fremstår nå mer og mer klart at vi må være forberedt på bunnstrid, og i beste fall en sterk høstsesong så vi berger syvern.

Les mer…