Vålerenga – Odds Ballklubb 2-0

Sesongen går mot slutten, og i kveld var det avskjed med Intility Arena for denne gang.

Etter en sportslig sett nitrist affære i åpningskampen har vår nye hjemmebane framstått som et sted hvor vi kan slå hvem det skal være. Vi tapte ufortjent mot Molde, mens resten av seriekampene våre har vi vunnet, med til dels overbevisende resultater.

Kampen i kveld var egentlig mer av det vi er blitt vant til på stadionet på Valle.

Les mer…

Vålerenga – Molde 1-2: Forbanna bittert

Det er lenge siden jeg har gått fra Vålerenga-kamp så sur som i kveld. De døve Molde-folka som bare sitter der og gnir seg i barten, helt stille fram til laget dems stjæler det på overtid. Da våkner dem, når de får det servert på ufortjent vis. Løper nedover sidelinja og jubler opp mot tribuna. Som om ikke det var nok var jeg omringa av en gjeng av dem på t-banen hjem. Østlendinger, selvsagt. Sikkert alltid holdt med Molde, fordi de har en hytte på vestlandet eller en grandtante fra Vestnes. Sikkert samme typen folk som insisterer på å gå med bunad fra et fjernt sted på 17 mai selv om de er født og oppvokst i byen.

Men jeg avsporer..

Les mer…

Vålerenga – Haugesund 3-0: Så det er dette du mener, Ronny!

Banens beste: Robert Lundstrøm

 

Så var det endelig klart for hengekampen vi har klamret oss til i høstens kjipe snakk om nedrykk. Med seier ville vi ta føringen i kampen mot OBOS-spill, men så var det dette med Vålerenga og konsekvenstenkning. Et Haugesund-lag som ikke slipper inn mål og som jager medalje var ikke akkurat ønskemotstander i kampen som skulle få oss á jour med lagene rundt oss på tabellen i antall spilte kamper.

Les mer…