Engamorgen 4/7-15: Skademarerittet fortsetter for DFH

Daniel Fredheim Holm skadet seg stygt på fredagens trening. Foto: grydis.no
Daniel Fredheim Holm skadet seg stygt på fredagens trening. Foto: grydis.no

Daniel Fredheim Holm risikerer et langt opphold på sidelinja, og Real Madrid billettene er straks utsolgt.

Vi nevnte i går at Daniel Fredheim Holm skadet seg alvorlig under gårsdagens trening, og nå har litt mer informasjon om skaden kommet til overflaten. Daniel sklei da han skulle ta i mot en pasning og ble liggende og holde seg til venstre bein. Klubbens sider melder om en vridning i venstre kne. Omfavnet av skaden blir klart over helga, men han er definitivt ute i lang tid. I verste fall kanskje ut sesongen.

I følge Aperopets spillerbørs har Daniel vært Vålerengas beste spiller så langt i år. Han har også fått flest utmerkelser som banens beste i våre spillervurderinger. At hans skadefravær er et tungt slag i trynet for Vålerenga er det ingen tvil om.

Dette betyr antakeligvis for Ómarsson fra start mot Odd. Islendingen har vært målfarlig for Vålerenga 2 i det siste, og med en bedre dommer hadde han skaffet straffe og rødt kort i Molde. Vi krysser fingrene for at Elías klarer å fylle tomrommet etter Daniel.


 

 

De daglige oppdateringene fra Frode Veie viser et stadig minkende antall billetter igjen til kampen mot Real Madrid. I går kveld var det rett over 4000 billetter igjen, og i løpet av noen dager vil trolig siste sete være solgt.

Èn kommentar på “Engamorgen 4/7-15: Skademarerittet fortsetter for DFH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *