Engamorgen lørdag 24/1-15: Ondrasek ikke til Vålerenga

Ondrasek, Semb Berge, Näsberg og Kjartansson nevnes i dagens Engamorgen. Les mer under.

Det er iTromsø som hevder at de sitter på opplysninger som linker Zdenek Ondrasek og Vålerenga. Tromsø-spilleren ble verdsatt til 1 million Euro i sommer, men forventes å ha en prislapp rundt tre millioner kroner nå. Stig-Ove Sandnes, Vålerengas daglige leder, bekrefter at han står på lista over aktuelle spiss-kandidater.

Men med en årslønn på 1,5 millioner kroner vet Aperopet at han er langt unna en seriøs diskusjon innad i Vålerenga. Vi vil gå etter bedre og billigere spillere enn det Ondrasek er.


Vålerenga var svært interesserte i Fredrik Semb Berge i fjor, men Odd-spilleren gikk heller til danske Brøndby. Der har han gjort en så dårlig jobb at klubben ser seg om etter muligheter til å kvitte seg med nordmannen, melder BT. For Vålerenga betyr dette ingenting da vi er godt dekket på stopperplass.


Låneavtalen mellom Ivan Näsberg og Fredrikstad gikk i vasken rett før helgen. FFK var ikke interesserte i å bruke noen penger på unggutten som på sin side krevde en minimal sum for å dekke bo- og leveutgifter. FFK forventet kanskje at Ivan skulle ta opp et privat lån for å kunne spille for klubben? Håpløst uansett. Noen gode nyheter har Näsberg imidlertid fått. I dag ble han tatt ut i G19-landslagstroppen som skal til La Manga i midten av februar, melder klubbens nettside. Der skal Norge spille mot Slovakia, Tsjekkia og Portugal.


Et siste farvel tas med Vidar Örn Kjartansson i VG. Der forteller han at han ønsker å spille for Vålerenga igjen, at han tar med seg kjæresten til Kina, men at han ikke har tenkt å lære kinesisk. Med en årslønn på 10 millioner kroner skal han nok få endene til å møtes der borte. Aperopet ønsker han lykke til!

 

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 24/1-15: Ondrasek ikke til Vålerenga

  • 7. juli 2015 i 22:37
    Permalink

    The next president of Penn State now that Graham Spanier has resigned can’t be another deal maker. He or she needs to be, pardon my language, a total ass kicker, someone who will cast the money changers out of this former temple of college football.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *