Høy aktivitet rundt sesongkortsalget

seskort

Sjekk hvor mange sesongkort Vålerenga har solgt til 2015-sesongen.

Per i dag er det solgt 1.300 sesongkort. Det forteller supporterkoordinator Espen Knutsen til Aperopet. På samme tid i fjor hadde vi solgt 2.500 kort. Årsaken til denne differansen er fjorårets «superonsdag», hvor klubben halverte prisen og solgte 1.200 kort. I praksis betyr det at inntektene er ganske like sammenligner man i år med i fjor.

Prisreduksjoner og supertilbud på linje med «superonsdag» kommer ikke i år, men Vålerenga presiserer allikevel at det er strategisk viktig for klubben at alle jobber for å øke salget.

Lørdag 21. februar klinker klubben til med show og festivas for å få fans i kjøpsmodus når Vålerenga Hockey møter Vålerenga Fotball. Ikke gå glipp av denne festen!

vifvsvif

I 2015 er det et forsterket fokus på at sesongkort skal være enkelt å kjøpe og lett tilgjengelig. Årets spillerstall, som definitivt er mer spennende enn på flere år, er hovedargumentet sammen med Vålerengas ønske om at folk allerede nå begynner å følge klubben tilbake til østkanten og ny arena i 2017.

Tidligere år har man enten måtte besøke Sjappa eller Billettservice for å kjøpe kort. Nytt i år er at man også kan forplikte seg via SMS.

Slik kjøper du sesongkort:

  • Kjøp direkte over disk i Sjappa på Helsfyr
  • Send SMS med kodeord VIFsesong til 2242 (les mer)
  • Kjøp på nett her

Hva venter du på? Kjøp sesongkort nå!

Èn kommentar på “Høy aktivitet rundt sesongkortsalget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *