Engamorgen torsdag 30. juni: Åpent informasjonsmøte om stadionet!

vkipinfo_1268bu3p3ge4216140yc3mu9q9

I dag har du muligheten til å høre det siste om Vålerengas nye stadion, rett fra folka som jobber med prosjektet!

Få saker har vært mer diskutert i Vålerenga-miljøet de siste ti årene enn det nye stadionet på Valle. Det har vært en strøm av håp, ønsker, rykter og bekymringer knytta til alt fra spilleflate og antall seter, til stadionnavn og pubtilbud. Som Aperopet kunne vise på sin Twitter-profil i går begynner ting sakte men sikkert å ta form på tomta, og tiden er moden for litt informasjon fra stadionprosjektet.

 

 

VKIP, ikke det brexit-vennlige partiet til Nigel Farage, men Vålerenga kultur- og idrettspark, inviterer til informasjonsmøte om stadionet i kveld klokka 18.00. Etter hva Aperopet forstår vil det informeres både om økonomi, tribunekonsepter, selve bygginga og mye mer. Mye som kan være veldig interessant for de som har tenkt å tilbringe annahver søndag på stadionet fra om et års tid, med andre ord.

Møtet finner sted på Scandic Helsfyr, i Strømsveien 108 (innkjøring fra Innspurten), og det er plass til 200 pers i auditoriet. Dette er nok et møte mange er interesserte i å være med på, så det å dukke opp tidlig er nok ingen dum idé.

 

Facebook-event for møtet finner du her.


Simen Juklerød

A-laget har nylig lagt bak seg et treningsopphold i Danmark, hvor man spilte to treningskamper mot henholdsvis dansk og svensk motstand. En av de som utmerka seg var Simen Juklerød, som ble matchvinner i begge kampene, og for et par dager siden fikk han også skryt av Kjetil Rekdal for hvordan han hadde opptrådt i kampene. Rekdal fortalte da at Juklerød er en spiller man har forventninger om at kan ta flere store sted i tiden framover, og det blir spennende å se om han følger opp den gode formen fra Danmark i høstsesongen.

VIF-TV har også tatt en prat med Juklerød sjøl, hvor han forteller hvordan det var å bli matchvinner x2 (morsomt), hvordan det var å være i Danmark (morsomt), om han kommer til å blomstre til høsten (håper det) og om gruppa virker klar for høstsesongen (håper det). En mann av få ord der altså. Men så lenge du fortsetter å prate med beina, så er det helt greit, Simen!


Cupexit for damene

Til slutt tar vi med oss at cupeventyret er over for damelaget for i år. Vålerenga møtte Trondheims-Ørn i cupens tredje runde i Vallhall i går kveld, og gikk på et forsmedelig 0-2-tap.

 

Èn kommentar på “Engamorgen torsdag 30. juni: Åpent informasjonsmøte om stadionet!

  • 30. juni 2016 i 12:01
    Permalink

    Kommer det til å være mulig å se streamen om dagens stadio møte i reprise?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *