Engamorgen mandag 19. september: Morten Ask tilbake til Vålerenga!

Morten Ask tilbake til klubben. Foto: Grydis.no
Morten Ask tilbake til klubben. Foto: Grydis.no

Vi går inn i en ny uke som kan definere hvordan Vålerengas høstsesong kommer til å se ut. Med seier i cupen og seier mot Aafk på søndag går vi inn i høsten som en trygg middelhavsfarer, som kan kjempe om en ok tabellplassering, og som har muligheten for en cupfinale-gulrot i det fjerne. Med to tap denne uka blir det nok en gang å se nedover på tabellen og håpe at avstanden til de tre nederste plassene ikke minsker. For selv om vi har brutt den magiske 30-poengsgrensa, så er det fortsatt bare 6 poeng ned til kvalik, og 7 poeng til direkte nedrykk.

Og uka etter Aalesund hjemme venter Rosenborg borte. Så la oss vinne de to nøkkelkampene denne uka, og sørge for at høsten blir en deilig parademarsj mot ny kontrakt og cupfinale!

Men først siste nytt om hockeyen.

I går kunne nemlig klubben melde på sine hjemmesider at Morten Ask har signert en ny kontrakt med klubben! 36-åringen har signert en ettårskontrakt, og har med det bundet seg til klubben for femte sesong på rad.

Til TV 2 forteller Roy Johansen hvorfor det har drøyd med å få signaturen til Morten på plass:

– Det har vært økonomi som har stoppet det fra klubbens side – ikke fra Mortens. Vi har satt tæring etter næring, og det har rett og slett ikke vært midler, forklarer Johansen.

– Men nå er det kommet inn noen midler som har gjort at det er mulig å få signert ham igjen, og det er vi selvsagt glade for.

Til klubbens sider forteller Shampo at Morten blir en viktig mann i den unge Vålerenga-troppen, med tanke på den rutinen han tar med seg.


Tap for Frisk Asker

Til tross for Morten Asks tilbakekomst maktet ikke Iskrigerne å stå imot Frisk Asker i Askerhallen i går ettermiddag. Askerlaget vant 2-1 etter at de fikk to kjappe scoringer tidlig i andre periode. Ellers fremstår vi som disiplinerte og kompakte, men er ikke giftige foran kassa, akkurat som i tidligere kamper.

Samtidig er det litt tilfeldig at Frisk vinner. I det vi starta opphentinga røyk vi på en uhelding 5 minutter + video for en knetakling hvor Thomas Olsen går inn for å takle med overkroppen, men Frisk-spilleren kommer seg delvis unna, og det blir kontakt med knærne.

Dermed går gutta på sesongens første tap. Første mulighet til å reise kjerringa er allerede i morgen, når vi møter Sparta hjemme i Jordal Amfi.


Juniorene til semifinale

Det gror godt i Vålerenga, og i går fikk vi se juniorene knuse Sarpsborg 08 4-0, og med det ta seg videre til semifinale i cupen. Der møter de enten Lillestrøm, Molde eller Sandnes Ulf.

Èn kommentar på “Engamorgen mandag 19. september: Morten Ask tilbake til Vålerenga!

  • 19. september 2016 i 09:06
    Permalink

    Bra oppmøte på kvartfinalen i Vallhall og som det står på VPN en maktdemonstrasjon av våre unge håpefulle. Synd det ikke var flere fra Klanen tilstede det hadde gutta fortjent!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *