Engamorgen onsdag 15. mars: Sesongen er over for Iskrigerne

Steffen Søberg måtte plukke en puck ut av nettet i sudden. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Vålerenga Hockey har sett hanglete ut gjennom hele kvartfinaleserien. I går satte Frisk Askers eutanasiprogram et endelig punktum for lidelsene.

Da Frisk Asker tok ledelsen etter ett minutt lå det i korta hvilken vei denne kampen kom til å gå, og da de tok tilbake ledelsen ett minutt etter at vi hadde utlikna i andre periode ble inntrykket av at dette ikke var Vålerengas kveld bare forsterka. Riktignok leverte Vålerenga noen sterke minutter rett etter at vi utlikna til 2-2, og vi kunne ha avgjort kampen før full tid.

 

Men når dommerne overså en klar Asker-utvisning rett før slutt, og samtidig ga Asker deres første powerplay ved å gi Rasmus Ahlholm en billig tominutter tidlig i sudden, da gikk det som det måtte gå. I spill 4 mot 3 fikk Frisk Asker enkelt etablert seg i Vålerengas sone, og første periode av spillerforlengelsen var knapt i gang da Ryan Hayes kunne sende Asker til semifinalene og Vålerenga på sommerferie.

 

Dermed røyk vi ut etter kvartfinaleserien for første gang siden 10/11-sesongen, mens Frisk Asker endelig klarte å kjempe seg til et avansement på bekostning av Vålerenga.

 

Men vi knuser dere i fotball, bønder.


I går fortalte vi at Madhusan Sandrakumar og Magnus Retsius Grødem begge er tatt ut til G19-landslaget, mens Christian Borchgrenvink skal representere G18. I dag tar vi også med oss at Markus Nakkim er med i U21-troppen som skal møte Portugal og Russland i slutten av mars, sammen med vår gamle venn Vajebah Sakor.

Samtidig gratulerer vi Sander Berge som er blitt tatt ut til sin første A-landslagstropp, og kan få sin debut med flagget på brystet i VM-kvalifiseringskampen mot Nord Irland i Belfast 26. mars.


 

Freddy dos Santos var en potet på fotballbanen, og etter at han returnerte til klubben for noen måneder siden har tydeligvis hans allsidige egenskaper blitt plukket opp på nytt. Mannen som egentlig jobber i markedsavdelingen har nemlig tatt på seg journalistoppgaver internt i klubben, og laga en reportasje fra en photoshoot med spillerne i forkant av sesongen.

 

Som du sikkert kan tenke deg til uten å se saken er den prega av mye floskler fra spillerne som blir intervjua, men for den som holder ut helt til slutten av videoen (eventuelt den som leser dette handlingsreferatet) så er det gjemt en godbit. Der avslører nemlig Ronny Deila at han håper på å signere en forsvarsspiller før overgangsvinduet stenger.


Har du lyst til å gjøre en jobb for klubben, utover det å gi din støtte fra tribunen?

Før den kommende sesongen trenger Vålerenga flere frivillige som kan bidra med ulike oppgaver på og rundt stadionet på kampdag. Hvis dette kunne være noe for deg kan du ta en titt på klubbens sider for mer info!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *