Engamorgen torsdag 19/3-15: I er sjef!

Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no
Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no

Vi forteller mer om overgangen til Milos Baros som aldri ble noe av, og kommer med en virkelig grovis fra ex-viffer Aasmund Bjørkan. Her er dagens Engamorgen.

Det var kickoff for Obos-ligaen og Tippeligaen på Ullevaal Stadion i går. Alle lagene var representert på det obligatoriske arrangementet, ja, bortsett fra Molde da. Dem får gjøre som dem vil. I forbindelse med dette arrangementet fikk Kjetil Rekdal og Stig-Ove Sandnes spørsmål om nyheten Aperopet eksklusivt kom med i går, nemlig at Vålerenga vraket den tidligere Liverpool-spilleren Milan Baros.

Duoen kunne fortelle at de ble tilbudt EMs toppscorer fra 2004 for 100.000 euro i januar. For moro skyld tok de en avstemning på dette og fem stykker hadde sagt ja da Rekdal sa nei. Og med Rekdals vetorett ble det nei. Det hører med til historien at de fem som sa ja alle holder med Liverpool, mens Rekdal som kjent holder med Leeds.

– Jeg hadde nok stemt som jeg gjorde hadde han hatt en bakgrunn fra Leeds og ikke Liverpool, sier han til Dagbladet.

Han legger til:

– Deshorn Brown var vårt soleklare førstevalg, og vi hadde ikke økonomi til å hente spillere i vilden sky. Vi hadde nettopp signert Daniel Braaten. Hadde vi kjøpt Baros, så hadde ikke Braaten vært med – hvis vi skal sette det på spissen. 100 000 euro er mye penger for Vålerenga. Men jeg hadde fem-seks personer rundt meg som var helt i fistel. Det er Liverpool-folk, og de vant avstemningen. Men hvis dette skulle blitt et seriøst tema, måtte vi gjort en grundigere jobb. Vi fikk Brown, det er det viktigste.

Liverpool-supporter Sandnes var “skuffet” over avgjørelsen.

– Vi var fem Liverpool-supportere som var for. Kjetil, som er Leeds-supporter, var imot. Liverpool-supporterne mente dette var en spiller som kunne trekke publikum til Ullevaal. Kjetil var ikke enigSelvfølgelig ble vi veldig skuffet. Vi syntes ikke noe om at han stoppet overgangen. Men til syvende og sist er det hovedtreneren som må få velge spillerne, påpeker Sandnes

Og alt dette er selvsagt sagt med et glimt i øyet.


Mandag kan bli en morsom dag på Valle. Ikke bare kan du få et glimt av Deshorn Brown, du får se disse fem Liverpool-supporterne med bøyde hoder etter tapet for erkerivalen dagen i forveien.


Stavanger Aftenblad har en forhåndssak på oppgjørene mellom Stavanger og Vålerenga. Saken er ikke skrevet ut fra et objektivt perspektiv så les den på eget ansvar. Venter du til i ettermiddag kan du lese meningene til Kong Robin Grov her på Aperopet. Det er trygt og godt.


Den morsomste historien fra gårsdagens #Avspark på Ullevaal var da den tidligere Vålerenga-vingen Aasmund Bjørkan, nå i Bodø/Glimt, fortalte om en minigolfturnering med Jan Halvor Halvorsen. Historiene om Halvorsens… skal vi si… mannlighet er relativt godt kjent blant de som følger fotball tett. Hvis du ikke kjenner historien får du den forklart her. Spol fram til 42:05, finn fram popcornet og enjoy.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *