Engamorgen fredag 14. juli: Billettbonanza!

Den store dagen nærmer seg! Nå er billettinfo til åpningskampen ute. Foto: Aperopet

De siste dagene har det kommet masse informasjon om billetter til åpningskampen på vårt nye stadion. Gjør deg klar for en Engamorgen full av herlige og iskalde fakta om billettkjøp!

Onsdag kunne klubben fortelle at det er solgt over 900 Vallekort, og at det bare er drøye 200 plasser igjen på Patriot-feltet. I tillegg er det allerede solgt over 1500 billetter (i form av sesongkort og Vallekort) til supportertribunen. Kort oppsumert: Salget går strykende.

Faktisk går salget så strykende at alt tyder på at åpningskampen på det nye stadionet vil være utsolgt allerede før det åpne salget av enkeltbilletter starter. For den 8. august starter den første delen av det lukkede salget. Da kan medlemmer av Klan og/eller klubb kjøpe sine billetter til supportertribunen i Sjappa. Dagen etter kan medlemmene kjøpe billetter til de øvrige tribunene. Også dette salget skjer kun i Sjappa.

Medlemmer av Vålerengens idrettsforening (altså de andre idrettene enn fotball) kan kjøpe sine billetter i Sjappa 11. og 12. august.

 

Mandag den 14. august møter Vålerenga Tromsø i det som ligger an til å bli avskjedskampen på Ullevaal. Rett etter denne kampen kommer det til å bli solgt store volumer av billetter til Sarpsborg-kampen. Alle som er på kampen på Ullevaal den kvelden, enten de har sesongkort eller enkeltbillett, kan nemlig rett etter kampslutt pile bort til billettlukene utafor landslagsarenaen, og kjøpe en billett per sesongkort, Vallekort eller enkeltbillett til Tromsø-kampen de kan fremvise.

De med sesongkort eller Vallekort har jo allerede sikra seg adgang til åpningskampen, så det er kanskje ikke de som er mest interesserte i å kjøpe billetter etter Tromsø-kampen (med mindre de skal være greie og kjøpe for kompiser som ikke har sikra seg adgang på egen hånd). Men for de som sverger til enkeltbilletter er dette en fin mulighet til å sikre seg billett til åpningskampen. Spørsmålet er bare om de ikke heller burde investere i et Vallekort, for billettsalget etter Tromsø-kampen varer kun så lenge lageret rekker, og det er ikke sikkert det er så lenge… Jeg ser for meg at folk kommer til å forlate tribunene på Ullevaal mye mer effektivt etter Tromsø-kampen enn ellers, for å si det sånn. Her blir det førstemann til billettluka!

Hvis det er enkeltbilletter igjen etter billettfesten den 14. august starter det åpne billettsalget 16. august, i Sjappa og på Ticketmaster. Mer info om salg av enkeltbilletter finner du på klubbens hjemmesider.

 

Og du! Ikke glem å plukke opp dagens Dagsavisen, og lese vår ukentlige spalte!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *