Engamorgen fredag 28. juli: Treningsrapport og turinfo

Stengel fikk prøve seg på førstelaget på treninga i går. Foto: Aperopet

Etter en liten ferie etter kampen mot Kristiansund, er gutta nå tilbake på treningsfeltet på Valle. Vi sendte en mann for å overvære treninga i går.

Hovedinntrykket til Aperopets utsendte er at det ikke er noe i veien med spillernes vokabular for grovkorna kraftuttrykk. Vi skal ikke referere noen av glosene som ble presentert under treninga, men vi kan si så mye som at Ronny Deilas opphold i Skottland har gitt lingvistisk påfyll, så vel som fotballfaglig.

Fra spillsekvensen meldes det at Herman Stengel bytta mellom å spille for førstelaget og reservelaget, mens Adam Larsen Kwarasey sto i mål for førstelaget gjennom hele treninga. På venstrebacken ble både Christian Borchgrevink og en ung prøvespiller testa. Ifølge Sotahjørnet er den unge backen Groruds Benjamin Gleditsch. En ung og lovende back som kan spille på både høyre- og venstresida? Ikke helt uinteressant!

Ellers er det verdt å merke seg at de som utgjorde motstanderne til førstelaget på treninga i går konstant lå i en kompakt og defensiv 4-5-1-formasjon. Lurer på hvorfor Ronny ser behovet for å trene mot den typen motstand?


I dag er det ikke mer enn 42 dager til tidenes Vålerenga-helg. Seriestart for hockeyen fredag 8. september, damelagets åpningskamp på nytt stadion, etterfulgt av Børst og Ball, den 9. september, før rosinen i pølsa står for tur den 10. september: Vålerenga – Sarpsborg 08. Den første kampen for guttas A-lag i vår egen leikegrind.

I går kom Klanen med turinfo i forbindelse med første del av denne drømmehelga, og siden hockeyen starter sesongen med en hjemmekamp på bortebane, i Gjøvik fjellhall, så setter Klanen Railways opp chartertog fra Oslo til Gjøvik.

Prisen blir på ikke spesielt avskrekkende 200 kroner.

Et av mine kuleste borteturminner er fra en tur til Fredrikstad i 2004, hvor vi kjørte et chartra flytog tur/retur Oslo – Fredrikstad. Det blir en helt egen stemning på disse togturene, så her er det virkelig bare å kjøpe billetter så fort de legges ut for salg. Det vil sikre deg en drømmestart på en drømmehelg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *