Engamorgen torsdag 3. august: Mourinho neste?

Rosenborg er rævva og en ny dag på Ekebergsletta truer… på sånn koselig måte. Ja, også minner vi deg på flere hyggelige, truende ting.

Vålerenga møter Porto idag

Igår startet Vålerengas G16 lag eliteturneringen på Norway Cup med å valse over Rosenborg, 3-1.

Såpass overlegent er dette laget at da man gikk til pause, på stillingen 3-0, byttet man like gjerne ut åtte utespillere. Det gjorde at ingen i blått på banen var 16 år i mesteparten av andre omgang. Det forandret seg kun da dommeren leste en situasjon helt feil og ga en Vålerenga-spiller direkte rødt kort, ni minutter før full tid.

Uansett, en praktfull åpning som viser at det gror godt i klubben. Legger vi til at mange av de faste var borte på landslagsoppdrag, blir det enda bedre.

Idag fortsetter turneringa, når Vålerenga møter Porto

Ryktene sier at koseklumpen som trener et eller annet lag i England, Jose Mourinho, har en sønn på dette laget.

Edit: fem minutter etter at dagens aperop ble postet fikk skribent beskjed om at kidden er på Norway Cup, men spiller for FC International.

Kampen går kl. 15 på Ekeberg bane 27, foran Ekeberghallen, såfremt det ikke blir endringer.

For å være helt sikker anbefaler vi turen innom Sotahjørnets Venner. Der får alltid et oppdatert kampoppsett.


 

Snart flytter vi hjem

Hvis du ikke har fått det med deg. Vålerenga flytter snart inn i sitt eget stadion på Valle.

Skolen har fått sine nøkler og nå er det lite som gjenstår før vi overtar våre. Her vil klubben ha muligheter til å tjene på absolutt alt. Tilskuere, kiosk, tribunereklame, tribunenavn, stadionnavn. Absolutt alt. En god måte å få inn mest mulig kroner fra alle disse ekspemplene er å få inn flest mulig tilskuere som kan friste de som sitter på penga.

Det ser ikke ut til å bli noe problem

Ikke overraskende så er det mange som er interessert i kampene som skal spilles der. Spesielt den aller første Elieseriekampen, 10. september.

Det har kommet litt info om enkeltbilletter, men er det virkelig noen grunn til å ta den sjansen. Vi gir klubben full støtte i at det beste du kan gjøre for å sikre deg inngang til åpnoningskampen er å ordne deg Vallekortet igår. Intet mindre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *