Engamorgen torsdag 9. november: Konspirasjonen vokser

Magnus Lekven ser fram mot sesongavslutning Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Som ganske mange andre i miljøet rundt Vålerenga følger jeg fotballen tettere enn jeg følger hockeyen. Riktignok kjenner jeg at hastigheten og intensiteten i hockeykamper er et friskt pust etter en lang fotballsesong når jeg tar turen på en og annen match sånn i desember hvert år, men når det er fotballsesong prioriterer jeg ball over puck.

I hvert fall de gangene fotballen og hockeyen spiller samtidig, noe de har gjort ofte denne sesongen.

 

Men når klubbfotballen har pause for at landslaget skal få spille treningskamp mot Makedonia og Slovakia, da er kanskje muligheten til stede for å få min ukentlige nødvendige dose Vålerenga på Furuset Forum? Pleier ikke hockeyen spille på torsdager a?

 

Nei, når behovet for puck er som størst, da skal plutselig også hockeyen ha pause for at hockeylandslaget skal få spille treningskamp! Jeg velger å se på det som et bevis på at konspirasjonen mot Vålerenga ikke bare involverer de nasjonale forbundene i fotball og hockey, men også de internasjonale, som legger internasjonale kamper til datoer som gjør at fotballinteresserte fra Oslo Øst får se Vålerenga Hockey så sjelden som mulig. Wake up, sheeple!

 

Som et plaster på såret for at det ikke er noen kamp å se i dag, kan man dra på Vålerenga Vertshus klokka 18.00 for et møte med spillere og støtteapparat i klubben. Her blir det mulig å få svar på spørsmål man måtte ha om hva som skjer i klubben om dagen. Etter møtet vises Østerrike – Norge på skjermene på Vertshuset.


 

klubbens hjemmesider kan vi se en offensiv Magnus Lekven som lover en god avslutning på sesongen, og som ser fram mot å slå gamle lagkamerater i Odd.

 

– Man merker det nærmer seg sesongslutt, både på været og på gutta, men vi gleder oss til å avslutte bra og revansjere den svake kampen mot Sandefjord sist sier Magnus.

 

At kampen forrige uke var svak er vel ukas understatement, men da er det desto bedre at gutta er innstilt på å revansjere seg. Og det at de kjører doble treninger denne uka er vel et godt tegn på at de ikke har skrudd på cruise controllen før sesongens siste to kamper, selv om ikke en gang teorien nå kan sende oss ut i kvalik.

 

Kampen mot Odd blir også et vemodig “takk for nå” med Intility Arena. Som vi skrev i Dagsavisen forrige uke så har følelsen av å ha et eget hjem vært helt uovertruffen, og det å gå på kamp på Valle er noe helt annet enn å gå på kamp på Ullevaal. Nå venter noen måneder med vakuum før sesongen 2018 begynner og vi kan ta turen til vårt eget stadion igjen. Odd-kampen blir en bra anledning til å få noen gode minner vi kan leve på gjennom vinteren.

 


Vålerengas damer har hatt en sesong som det er all mulig grunn til å være stolt av, med tilskuerrekord i Toppserien og en plass i cupfinalen som to fine høydepunkter.

 

Finalen går av stabelen i Telenor Arena lørdag 18. november, og billettene er faktisk helt gratis! Hvis du er interessert i å dra på kampen så har klubbens sider en sak om hvordan du kan få henda dine på billetter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *