Engamorgen søndag 22. april: Kamp mot Molde

Felipe Carvalho. Foto: Grydis.no

Det blir toppoppgjør på Valle når Molde kommer på besøk i kveld. Allikevel er det ikke det sportslige som har stått i fokus i oppkjøringen til kampen.

For som de aller fleste har fått med seg nå, så tar Molde med seg en spiller til Oslo i kveld som er tiltalt i en sovevoldtektssak. Det er kjipt og ubehagelig at en tiltalt i en så alvorlig sak kommer til hjemmebanen vår, og EspenB hos Klanen.no har skrevet en lesverdig kommentar om det raseriet han kjenner på i forbindelse med saken.

 

Vi i Aperopet kjenner på den samme oppgittheten over at denne personen skal spille fotball på vår hjemmebane, men der EspenB skriver at han ikke kommer til å kjøre en vanlig oppladning med kompiser og øl, og heller ikke kommer til å feire hvis Vålerenga vinner så tenker i hvert fall jeg at jeg ikke vil la den tiltalte få prege kampdagen min.

 

Jeg har lyst til å ha fullt fokus på Vålerenga i hele dag, og tenke på at vi med seier i kveld melder oss på helt i toppen av tabellen.

 

Men når den tiltalte har ballen kommer jeg sikkert til å lange ut noen gloser i affekt allikevel.

 

Over til det sportslige.

 

Deila har med seg følgende spillere i troppen, og vi tipper at vi får se samme startellever som mot Start:

 

Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg

Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe, Felipe Carvalho, Christian Borchgrevink

Daniel Fredheim Holm, Magnus Lekven, Magnus Retsius Grødem, Samuel Kari Fridjonsson,Abdisalam Ibrahim, Ernest Agyiri, Simen Juklerød

Bård Finne, Peter Godly Michael, Sam Johnson, Chidera Ejuke, Fitim Azemi


 

Andre runde i cupen

 

Vålerenga møter hardtsatsende Grorud i cupens andre runde, og i går ble det bekreftet at kampen spilles på arbeidernes dag, 1. mai.

 

Det virker som om NFF følger et system når de setter opp Vålerengas kamper i cupen denne sesongen, ved at man starter i Sinsenkrysset og følger Trondheimsveien nordover for så å la Vålerenga møte lagene som spiller på fotballbanene man passerer.

 

Aperopets Google Maps-avdeling har regnet seg fram til at det i så fall er 3. divisjonsklubben Gjelleråsen IF som venter i neste runde hvis vi går videre fra kampen mot Grorud. Gjelleråsen ble riktignok slått ut av Ull/Kisa i cupens første runde, men den slags detaljer kan man ikke henge seg opp i!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *