Status februar

Ejuke. Foto: Eivind Hauger

Vålerenga på Marbella
Mens Norge koser seg med vinter har Vålerenga reist til Marbella for å trene mye og spille kamper mot bra motstand.

Unggutta
Leo Cornic og Oscar Opsahl har imponert i oppkjøringa og treningskampene og blitt belønnet med en plass i troppen til treningsleiren. Odin Thiago Holm er også med i starten av treningsleiren, før turen går videre til samlingen til G16 landslaget. Snart kommer det vel også informasjon om hvilket lag han skal leies ut til frem til sommeren. Viktig at unge spillere som leies ut får mye spilletid.

Prøvespillere
Ny sesong, nye prøvespillere fra Nigeria. Victor Okoh Boniface (født 2000) er spiss og nigeriansk U-landslagsspiller, mens Etim Friday Ubi (født 2002) både kan bekle spiss/kant og hengende spiss. Etim er for ung til å kunne signeres, og er med først og fremst for at vi skal bli bedre kjent med han som spiller. Begge disse gutta er med etter nøye vurdering av Deila og speidernettverket til Lars Tjærnås. Blir spennende å se de i treningskampene.

Chiddi og Peter Godly Michael har tidligere fått kontrakt etter slike prøvespill.

Med i troppen er også Efraín Juárez, en 30 år gammel Mexicansk høyreback. Efraín har Belgisk kone og vil spille i Europa, han fikk 13 kamper for Celtic mellom 2010 og 2012. Antar at dette er en spiller Deila har fått informasjon om via sitt nettverk i Celtic. Deila melder at han starter kampen mot Dinamo Kiev.

På klubbens sider kan man se et intervju med Deyver Vega. Om hans trening for tiden, om lagkamerater og forventninger.

Matthias Vilhjalmsson er også intervjuet om ny klubb og lagkamerater.

Treningskamper i Marbella
9. feb: Vålerenga – Dinamo Kiev
12. feb: Vålerenga – Rostov
19. feb: Vålerenga – Nõmme Kalju

Alle kampene vises på Amedia og NA+

Vålerenga i minus
12 Mars er årsmøte i Vålerenga Elite. Der får man bla informasjon om underskuddet og hvor stor del av det som var budsjettert. Alt annet er spekulasjoner. Les forøvrig hva vi mente her.

Beste måten å hjelpe klubben økonomisk er uansett å kjøpe sesongkort.

Skeid på Intility
Skeid legge nytt kunstgress på Nordre Åsen i sommer, og har valgt å leie Intility Arena i 3 hjemmekamper. Gledelig at de som lagde mest bråk rundt vår stadion nå skal betale oss leie og kioskinntekter.

Vålerenga Hockey
Med åtte kamper igjen av grunnserien ligger Vålerenga som kjent på førsteplass. Seks poeng foran Storhamar og Oilers, begge de har en kamp mer spilt også.

Neste hjemmekamp er lørdag 16 februar 16.00 i Furuset Forum.

Èn kommentar på “Status februar

  • 8. februar 2019 i 15:57
    Permalink

    Odin Thiago Holm skal være hjemme i Trondheim fram til sommeren for å fullføre skolen

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *