Engamorgen lørdag 30/5-15: Kamp i morra!

Blir det mer jubel for Vålerenga i morra? Foto: Grydis.no
Blir det mer jubel for Vålerenga i morra? Foto: Grydis.no

Det er to formlag som møtes i Stavanger i morgen og det synser vi litt om. Og så kommer vi dessverre ikke utenom litt FIFA-snakk. Her er dagens Engamorgen!

Vålerenga skal ha en enkel treningsøkt i formiddag før dem setter seg på ettermiddagsflyet til Stavanger hvor Viking er motstander i morgen. Noen har åpenbart restarta kamptidspunktgeneratoren for kampen spilles klokka 18:00! Aperopet var på gårsdagens trening og en rapport derfra kan du lese her. Der synser vi litt på hvilke 11 som starter.

Kjetil Rekdal frykter ikke Viking, men er klar over at siddisene er i god form. Tre strake seire har det blitt mot Aalesund, Start og Haugesund, men det er liten tvil om at spesielt seieren mot Aalesund var heldig. Det var en kamp lik den vi hadde mot Stabæk. Vi skapte alt av sjanser, men dem scora måla. Vi har også tre strake seire mot Sandefjord, Mjøndalen og Tromsø og har scora 12 mål på disse tre kampa. Rekdal snakker om kampen på klubbens sider.

Kampen går for øvrig på CMore.


 

Sepp Blatter ble ikke uventet valgt til president i FIFA i går, men det mest gledelige var å høre NFF-boss Yngve Hallén være krystallklar på at Norge ikke finner seg i dette valget. Selv om NFF lar UEFA kjøre showet var Hallén klar på at ting vil skje, og det er for en gangs en positiv nyhet fra den kanten.


Litt bortgjemt i all FIFA-snakk i går kom også nyheten om at NFF har innsett at det ikke finnes noen FIFA-regel om hvordan hjørneflaggene skal se ut. Likevel er det ikke fritt fram for klubbene til å forme disse selv – det må søkes på forhånd. Hvis ikke kan man bli straffet! Brann har allerede signalisert at dem vil bruke Pride-flagget i OBOS-ligakampen mot Follo mandag.


Apropos Follo og Brann egentlig så gikk Martin Andresen ut og sa Brann burde hente tilbake Mons Ivar Mjelde som hovedtrener etter at vålerengalegenden Norling fikk sparken denne uka. Brann har imidlertid valgt å ansette faren til Sivert Heltne Nilsen, Lars Arne Nilsen, ut sesongen. Den tidligere Hødd-treneren tar over klubben umiddelbart.

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 30/5-15: Kamp i morra!

  • 7. juli 2015 i 22:49
    Permalink

    Imagine being unable to access your checking account, your 401K, or, even worse, having your bank balance go to zero and, in the resulting chaos, being left with no way to prove the amount that should be in your account. After all, these days, all your sensitive banking data is stored in computer databases and, in the midst of a “cyber crisis,” many (or all) recent transactions could be lost (or the banks could claim such).

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *