Engamorgen tirsdag 7/7-15: Seier for VIF 2 og ikke søndagskamp nå heller

Oslo, Ullevaal - 9. November: Tippeligakamp mellom Vålerenga og Start endte 1-0, 9. November 2014 på Ullevaal, Oslo (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)
Morten Berre er et evig fenomen! Foto: grydis.no

Vi ser på rekruttkampen fra i går, og kamptidspunktgeneratoren skyr søndager når Vålerengas hjemmekamper skal fordeles.

Et styrket Vålerenga 2 vant som forventet mot Ullern 2-0 i går. Laget var forsterket med tre Morten Berre, Niklas Gunnarsson og Sivert Heltne Nilsen fra start, mens Daniel Braaten kom inn for Berre i pausen. Rekruttlagene i 2. divisjon kan bare ha tre overårige spillere (over 22 år) og derfor måtte et bytte til for at Braaten kunne komme inn. Også på banen var Markus Nakkim og Moussa Nije som vi kjenner fra A-troppen. Ruben Kristiansen hadde vondt i beinet og deltok ikke.

Vålerenga dominerte stort de første 15 minuttene og burde strengt tatt ledet med mer enn 1-0 som Morten Berre satte inn. Han plukka opp et dårlig tilbakespill og lobbet ballen elegant over keeper. Etter åpningskvarteret jevnet kampen seg ut og avgjørelsen falt først fire minutter før full tid da Mortadha Alkanany gjorde alt selv og fyrte av et skudd fra 20 meter som gikk i mål.

Seieren tok Vålerenga 2 opp på sjetteplass på tabellen og er nå ti poeng over nedrykksstreken.

Målscorer Alkanany postet denne videoen fra seiersropet i garderoben.

 

 


Det er agurktid og i Dagbladet+ kan man lese at Kjetil Rekdal hadde klippet håret til Elias Mar Omarsson hadde han vært forsvarsspiller. Saken koster penger så vi lar det være opp til deg å bestemme om dette er en sak verdt å betale for.


 

 

Ifølge NTB, som siterer svenske Expressen, er GIF Sundsvall-backen Robert Lundström på prøvespill i Molde. Vålerenga skal også være interessert.

– Jeg vet at han er og besøker en klubb, sier Sundsvalls sportssjef Urban Hagblom.

Han avviser derimot at det foreligger noen bud på bosmannspilleren hvis kontrakt går ut ved nyåret.


 

 

TV-kampene for runde 20-22 har blitt plukka ut og nok en gang unngår Vålerenga å spille hjemme søndag klokka 18, faktisk blir det ikke søndagskamp i det hele tatt – igjen. Bortekampen mot Rosenborg i runde 20 går faktisk på dette tidspunktet, men hjemmekampen mot Molde er flytta til lørdag klokka 18. Bortekampen mot Aalesund i runde 22 er flytta til fredag klokka 19. Lykke til med å få mange folk fra Oslo på den kampen.

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 7/7-15: Seier for VIF 2 og ikke søndagskamp nå heller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *