Engamorgen 30/7-15: Steinen er i jorda

Grunnsteinen skal i jorda. Mobilfoto: Aperopet.no

Grunnsteinen skal i jorda. Mobilfoto: Aperopet.no

En stein er begravet på Valle, det er noen få billetter igjen til matchen mot Real Madrid, bøffelberget vil forsikre huset etter det er brent ned, og Vålerenga Hockey skal legge strippestraffer. Les alt i dagens Engamorgen.

Grunnsteinsnedleggelsen er vel overstått. Da er det bare å glede seg til byggearbeidene begynner. Vår utskremte medarbeider Greger har publisert en meget fin sak om akkurat det.

Våre gode venner i VPN har også publisert en fin sak om arrangementet på Valle i går.

VG var på plass: Her starter Vålerengas stadion-eventyr

NRK: Slik skal Vålerenga unngå stadion-smell


Billettene til Real Madrid går så det griner, nå er det igjen i overkant av 100. I tillegg har Frode Veie trukket ut to heldige vinnere som får møte disse uber-superstjernene. Ikke så viktig for oss supportere, men saker som dette er nettopp det som bidrar til å heve klubbens profil.


Kanari-fansen har funnet ut at pyro-reglementet må liberaliseres. Det kommer etter de røykla Ullevaal med gul sennepsgass på mandag. Blant annet skriver de:

“Dessverre har vi også etter mandagens kamp hørt om noen personer som fikk pusteproblemer og oppsøkte legevakta. Ingen ønsker at det som skjer på tribunen skal ende med at noen får skader. Derfor mener vi reglene må liberaliseres.”

Så basically ville ikke folk tatt skade av røyken dersom det var lovlig? Jeg kjøper ikke helt ideen om at hvis bare folka hadde hatt lov til å holde røykboksen over hodet, så ville ingen tatt skade av det.


Nå som bygginga kommer i gang hadde det vært finfint med et webkamera eller to på Valle. Har vi noen lesere som jobber i Helsfyr Atrium, og som har mulighet til å sette opp et webkamera ?


 

Vålerenga Hockey inviterer deg til istrening. Da blir du servert strippestraffer, og du kan vinne Iskrigerne-cap. Ja, cap. Jeg nekter å skrive caps, fordi det er flertall. Akkurat som at det heter en pin, flere pins. Capisce?


I dag: Dra i sjappa og kjøp billetter til Nadderud.

 

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen 30/7-15: Steinen er i jorda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *