Treningsrapport fredag 31/7-15: Én spiller manglet…

Trening i duskregn på Valle fredag. Foto: FrankO/Aperopet.
Trening i duskregn på Valle fredag. Foto: FrankO/Aperopet.

Og nei, det var ikke Ghayas Zahid.

Etter en tøff treningsuke inn mot Lillestrøm-kampen, samt en tøff kamp mot kanarifuglene, har ukas treninger vært relativt rolig. Så også på dagens trening som varte i en knapp time. Ghayas Zahid var på plass igjen etter å ha stått over gårsdagens trening på grunn av sykdom og spiller mot Stabæk.

Men det var én mann som manglet. Han er sannsynligvis på vei bort fra klubben og en bekreftelse er ventet fra Vålerenga i løpet av dagen.

Det var stort sett pasningsøvelser som sto på dagens treningsprogram og spesielt Ivan Näsberg og Alexander Mathisen imponerte med gode innlegg fra kant. Dessverre var teften foran mål heller svak av både Deshorn Brown og Elias Mar Omarsson. Sistnevnte var en av de som sto igjen på feltet etter de fleste spillerne hadde gått i garderoben. De tre andre var Daniel Braaten, Markus Nakkim og Sander Berge.

Keeper Sascha Burchert imponerte med presise utspark på rekke og rad før han plutselig møtte veggen og ikke traff på noe som helst. Men da var treninga heldigvis over.

Gledelig nok trente Rasmus Lindkvist igjen, riktignok egentrening med fysio Eirik Bjærke, men det er håp om at han kan bli klar til Tromsø-kampen om en uke.

Laget til i morgen er ifølge trenerteamet så å si klart med unntak av én posisjon.

Aperopet kommer tilbake med mer om den eventuelle overgangen senere i dag.

2 kommentars på “Treningsrapport fredag 31/7-15: Én spiller manglet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *