Stavanger – Vålerenga 0-1 (Str): Praktkamp!

Steffen Søberg. Solid kamp mot Frisk. Foto: Grydis.no
Steffen Søberg. 48 redninger i DNB Arena. Foto: Grydis.no

Vålerenga slo Stavanger Oilers i DNB Arena!

Noen ganger er det bare så jævlig deilig å vinne, og selv om Oilers-folket vil være uenig føles det så fortjent rett og slett på grunn av innsatsen.

Vålerenga ble tidvis overkjørt i første periode, og da var det bare en meget god Søberg og tilfeldigheter som gjorde at ikke Oilers ledet. De pepret 17 skudd på mål i første periode alene, men Søberg ga seg ikke.

Matchen jevnet seg ut litt mer i andre og tredje, og meget solid defensiv jobbing fra hele laget gjorde at mange av skuddene fra Oilers var av laber kvalitet. Gutta var flinke til å holde dem unna foran mål, de tok nærkampene, dekket skudd og var disiplinerte – også når dommerne fikk hjerneblødning. Som når Ylven ryker på en tominutter for boarding i første periode.

Gutta var en del under press, slet med å spille seg ut av sonen til tider, men skapte også nok sjanser til å score noen mål – da var Henrik Holm god andre veien.

Fasit er uansett klar: 48 redninger og soleklar BB til Steffen, som også reddet straffeslagene. Det var gøy å se frustrasjonen til Oilers etter hvert som kampen ebbet ut, spesielt tyggis-canadierne som i kjent stil ble drevet til vannvidd. Tre av dem sto igjen og skulle lage kvalm etter lagene takket for kampen.

Innspurten er i gang, og allerede om to dager venter en superviktig sekspoenger i Askerhallen. Vålerenga ligger tre poeng bak Frisk i kampen om fjerdeplassen som gir hjemmebanefordel i kvartfinalene. Den plassen SKAL VI ha. Det er syv runder igjen, og fortsatt mulig å ta medalje.

Kampfakta

Tabellen

Se sak hos TV 2

Èn kommentar på “Stavanger – Vålerenga 0-1 (Str): Praktkamp!

  • 16. februar 2016 i 22:39
    Permalink

    Fy faen så deilig. Søberg for president…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *